« Terug naar Blog

Tips: Makkelijker online geld verdienen met marktonderzoek

Tips om online geld te verdienen met marktonderzoek

Door mee te doen aan onderzoeken kun je geld verdienen, op die manier verdien je wat bij terwijl je gewoon thuis zit. Maar zo geld verdienen kan vaak een heel stuk makkelijker. Omdat wij graag altijd jouw mening horen geven we je wat tips waardoor je nog makkelijker mee kunt doen aan online onderzoek.

Als het voor jou makkelijk is om aan te geven wat je echt vindt, krijgen we betere antwoorden, en doen we gemakkelijker en sneller onderzoek. Daarom houden we je ook steeds op de hoogte van de beste manieren om mee te blijven doen. Zo is het belangrijk om je profiel up-to-date te houden, zodat we weten welke onderzoeken het beste bij je passen. Er zijn ook nog wat technische handigheidjes waar je op kunt letten, zodat alles nog makkelijker gaat.

Let hier op bij je computer

Wanneer je je computer gebruikt om onderzoeken in te vullen, zorg er dan voor dat je Flash geïnstalleerd hebt. Dat kan via de officiële site van Flash. Een gedeelte van de vragenlijsten maakt gebruik van Flash, en als je dat alvast geïnstalleerd hebt staan kun je altijd direct doorgaan met beantwoorden. Let er ook op dat je steeds de laatste versie gebruikt.

Om problemen met vragenlijsten te voorkomen is het handig als je de cache van je browser regelmatig leegt. Op die manier blijven er geen oude gegevens achter in je browser, die later in nieuwe vragenlijsten voor rare problemen kunnen zorgen. Er zijn verschillende sites die je tips geven over het legen van je browser cache.

Een van de belangrijkste dingen is het up-to-date houden van je internet-browser zelf. Of je nu Chrome, Firefox, Safari of Edge gebruikt; volg altijd de instructies om je browser naar de laatste versie bij te werken. Zo blijf je veilig op internet en zorg je er voor dat je de nieuwste webtechnieken kunt gebruiken.

Geld verdienen op je mobiel?

Kun je ook makkelijk aan de slag op je mobiel? Jazeker, we doen er alles aan om vragenlijsten geschikt te maken voor je smartphone. Als je alleen mobiel werkt, kijk dan ook eens naar ons panel QuickThoughts. Daarmee werk je met een mobiele app om vragenlijsten in te vullen. En ook daar krijg je steeds een beloning. Zo blijft het overal makkelijk om geld te verdienen met online marktonderzoek.


« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.