« Terug naar Blog

De peilingen: Clinton en Trump liggen dicht bij elkaar

Doe mee met online peilingen en verdien geld

Wie er geld op zou willen inzetten heeft het moeilijk: het is lastig te zeggen of Clinton of Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen gaat winnen. Een jaar geleden leek dit verloop van de verkiezingen misschien nog ondenkbaar, maar we moesten al snel toegeven dat Trump steeds betere kansen had. En hoewel de recente berichten de meeste kans aan Hillary Clinton geven is de race nog niet gelopen. De politieke peilingen laten zien dat de uitslagen wel eens heel dicht bij elkaar kunnen liggen.

Peilingen zijn misschien wel de bekendste manier van online onderzoeken. En ook met dit soort onderzoeken kun je vaak geld verdienen. We zijn in onze maatschappij steeds op zoek naar jouw mening, over verschillende producten, diensten, maar ook de politiek. Die mening is een beloning waard.

Thuis geld verdienen met peilingen

Peilingen naar politieke voorkeur, of jouw mening over hot topics zijn belangrijk, omdat ze ons iets leren over de stand van ons land. Daarnaast zijn media natuurlijk ook altijd geïnteresseerd in de politieke kanshebbers. Zo worden er rondom verkiezingen veel polls gehouden, peilingen uitgevoerd en standpunten besproken. Op de verkiezingsdag zelf zijn er veel exitpolls om de stand van zaken in kaart te brengen.

Je mening geeft een belangrijke input aan instellingen, politieke partijen en media. Is Bernie Sanders een geduchte tegenkandidaat, of een marginale verschijning die veel aandacht krijgt? Dat was een van de vragen die veel mensen zichzelf stelden, voordat Clinton als Democratische kandidaat werd gekozen. De beslissing valt op de congressen, maar hoe denken de kiezers er over?

Alleen via online onderzoeken kunnen we een beeld krijgen van de aanhang, en van de mening van kiezers over verschillende standpunten. Die mening is waardevol, en veel online onderzoeken kunnen dan ook geld opleveren.

Net als de zoektocht naar het perfecte product een beloning waard is, is een beeld van politieke punten belangrijk. Via vragenlijsten kun je je mening over de media, politiek en standpunten kwijt en tegelijk online geld verdienen. Zo help je mee om duidelijkheid te scheppen, en krijg je een mooie beloning.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.