« Terug naar Blog

Verdien een beloning met online onderzoek

Verdien met onze happydays actie!

Via ons panel kun je als lid geld verdienen met online onderzoek. Dat werkt zo: wij kijken naar je interessegebieden en thuissituatie, op basis van informatie die jij ons geeft, en sturen je uitnodigingen. Elke uitnodiging gaat over een vragenlijst die wij je voor willen leggen, en dus goed bij je past. Steeds wanneer je een vragenlijst invult ben je weer wat dichter bij je volgende doel; iedere keer verdien je punten op jouw OpinieLand tegoed.

Met je tegoed koop je cadeaubonnen of bijvoorbeeld iTunes- en Spotify-tegoed. Maar je kunt nu nog sneller sparen tijdens onze Happy Days actie, daarmee maak je kans op een extra cadeaubon van bol.com.

Zo werkt onze actie

Tijdens de Happy Days plaatsen we speciale vragen op onze Facebookpagina. Geef ons een Like op Facebook en je blijft op de hoogte. Wanneer we je een vraag stellen doen we dat met de hashtag #HappyDays, je ziet ze vanzelf langskomen.

Alles wat je hoeft te doen is antwoord te geven op de #HappyDays-vragen en onze post te delen. Je doet dan gelijk mee. Uit de reacties trekken we daarna een winnaar, en die krijgt van ons een bol.com waardebon van 10 Euro. Zo maak je dus nog makkelijker kans op extra waardebonnen via OpinieLand.

Like ons, en doe direct mee!

Geld verdienen met online onderzoeken

Naast onze speciale acties verdien je verder elke keer als je een van onze vragenlijsten invult. Ben je nog geen lid? Meld je dan aan en vul je profiel in, je kunt dan direct aan de slag.

Door je mening te geven verdien je direct geld, op een makkelijke en snelle manier. Verder maak je ook nog eens kans op de kwartaalprijs van 2000 Euro, doordat je direct meedoet in onze drie-maandelijkse prijstrekking.

Met al onze leden zorgen we er voor dat bedrijven producten aanpassen aan jouw wensen, en dat er nieuwe ideeën worden uitgewerkt. Vaak kom ja als OpinieLand-lid als een van de eersten in contact met allerlei vernieuwingen. Daar kunnen we voor zorgen omdat we jouw mening direct kunnen voorleggen aan diegenen die de beslissingen maken. Zo heb je direct invloed.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.