« Terug naar Blog

Geld voor het goede doel: het mooiste nieuws van 2016

Vrouwen zijn minder vaak eenzaam dan mannen

Inmiddels geldt in internetkringen 2016 niet als het beste jaar, maar hoewel alle rampspoed aan dit jaar wordt toegeschreven is er ook fijn nieuws. Zo wordt er bijvoorbeeld hard gewerkt om anderen een mooi cadeau te kunnen geven. De Australische Campbell maakt in zijn vrije tijd teddyberen die hij cadeau geeft aan zieke kinderen, da’s niet niets voor een jongen van 12 jaar oud.

Waar andere kinderen misschien op zoek gaan naar hun eerste bijbaantje om geld te verdienen, brengt Campbell Remess zijn tijd door met het maken van knuffelberen. Niet alleen blijkt hij handig met naald en draad, hij gunt de dieren ook aan zieke kinderen.

Veel geld verdienen

Ook in Australië: ene babykoala die gered wordt. Louise de babykoala is een klein grijs beestje dat tijdens een grote storm in juni van dit jaar de weg kwijt raakte. Het natte diertje werd gelukkig door vrijwilligers gevonden.

In eigen land wordt er natuurlijk veel geld verdiend, en ingezameld, voor Serious Request. Vooral de actie van de inmiddels beroemde Tijn, waarbij talloze Nederlanders hun nagels lakken en geld inzamelen levert flink veel geld op. Op dit moment zitten we in Nederland met die actie alleen al aan de miljoen euro.

Dat we in Nederland goed zijn voor goede doelen merken wij ook. Deelnemers aan onze vragenlijsten kunnen niet alleen zelf geld verdienen, maar er ook steeds voor zorgen dat wij geld doneren. Na iedere enquête kun je kiezen aan welk doel wij geld overmaken.

Sportman van het jaar

In één klap werd Max Verstappen dit jaar de beste Formule 1 coureur die Nederland ooit gekend heeft. Met een aantal podiumplaatsen, waaronder een racewinst, versloeg hij zijn vader Jos op alle fronten. Jos lijkt dat wel best te vinden en is vooral te zien als apetrotse vader.

Als kers op de taart werd Max Verstappen ook nog eens uitgeroepen tot sportman van het jaar.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.