« Terug naar Blog

Met deze films zul je je in 2017 zeker gaan vermaken

Welke films kijken wij in 2017? - marktonderzoek

We keken alvast wat 2017 voor ons allemaal in petto heeft qua nieuwe films in de bioscoop, en dat belooft wat. We zetten er na enig onderzoek een aantal voor je op een rijtje. Op welke films zit jij te wachten het komende jaar?

Wij tippen alvast deze films

Wij gaan dit jaar nog de nieuwe Star Wars film kijken, maar die moet wel erg goed zijn om het toch wat tegenvallende filmjaar goed te maken. Daarom tippen we alvast wat films die je volgend jaar moet gaat zien. Wist je trouwens dat veel films van marktonderzoeken gebruik maken om te zien wat er bij het publiek bevalt? Door je mening te geven kun je met betaald marktonderzoek dus soms ook geld verdienen aan films die nog niet eens overal te zien zijn.

Twee films die veel nostalgie losmaken: de Power Rangers en Trainspotting 2. Gaan deze films dat gevoel van destijds evenaren? De trailers zijn veelbelovend, en daar kijken producenten ook naar. Omdat die zo goed vielen hopen we dat ook allemaal terug te zien in de echte films, maar de kans bestaat natuurlijk dat tenminste en van deze twee tegen gaat vallen. Ook 2017 brengt een nieuwe Star Wars. Wij zitten nu al klaar. De film van dit jaar is een tussenfilm, maar volgend jaar komt er weer een ‘echte’. (Ja, wij vinden het ook wel wat verwarrend worden. Deze film kan voor volgend jaar niet meer tegenvallen, tenzij Jar-Jar ineens opduikt.

Betaald marktonderzoek en films?

Je las het trouwens goed: soms krijg je previews van films waar onderzoek naar gedaan wordt. Doordat producenten jouw mening willen weten, kom je soms plotseling voor de nieuwste trailers te staan. Die zijn dan nog nergens anders bekend. Zo kun je door mee te doen aan online onderzoeken dus geld verdienen, en nieuwe dingen te weten komen.

Iets anders dan zeker spelen op series die je al kent? Dan is King Arthur: Legend of the Sword een van de veelbelovende films voor het komende jaar. Met Charlie Hunnam, die ons in de previews trouwens een beetje aan Brad Pritt deed denken.
Zien wij jou terug in de bioscoop, of bij een van onze marktonderzoeken, waar je ook nog eens voor betaald krijgt? Tot ziens!

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.