« Terug naar Blog

Betaald marktonderzoek doen met QuickThoughts

Gebruik QuickThoughts op je mobieltje

Onze online onderzoeken zijn steeds beter geschikt voor je mobiel. Dat betekent dat je ook makkelijk onderweg geld kunt verdienen door mee te doen met online onderzoeken. Maar we maken het je nog gemakkelijker met QuickThoughts, dat is een app waarmee je kunt meedoen aan onderzoeken. Deze app, van de makers van OpinieLand, zorgt er voor dat je alleen maar mobiele onderzoeken krijgt.

Wij realiseren ons dat je steeds vaker met je smartphone werkt, en daarom hebben we er voor gezorgd dat we een speciale mobiele onderzoeks-app hebben. Voor al die mensen die ook graag mobiel werken. De kern blijft meedoen om je mening te laten horen, en steeds een beloning verdienen na elke vragenlijst. QuickThoughts zorgt er voor dat je altijd en overal je mening kunt laten horen in online vragenlijsten.

Geld verdienen met marktonderzoek

Je mening is belangrijk, bedrijven en andere organisaties vertrouwen op vragenlijsten om te zien wat er allemaal beter zou moeten. Meedoen aan online marktonderzoek werkt dus echt, omdat OpinieLand er voor zorgt dat je mening ook direct bij de mensen komt die er mee verder willen werken.

En in ruil voor jouw hulp bieden we je een beloning. Op die manier werkt ook de QuickThoughts app voor je mobiel. Wanneer je je bij de app hebt aangemeld stellen we je een aantal vragen over jezelf. Zo weet de app precies welke vragenlijsten bij jou passen, en waar we je mening over zouden willen weten. Vervolgens vertelt je telefoon je vanzelf wanneer er een vragenlijst voor je klaar staat.

Deze manier van meedoen aan onderzoek is dus nog makkelijker voor mensen die graag mobiel werken. Via je telefoon kun je vragenlijsten beantwoorden en direct geld verdienen na elke vragenlijst.

Wat kun je verwachten met mobiel onderzoek?

Omdat de applicatie speciaal voor mobieltjes is, zijn de vragenlijsten ook helemaal geschikt voor jouw telefoon. Soms zijn het langere vragenlijsten, maar vaak willen we ook alleen snel jouw mening weten over een onderwerp. Dat is past helemaal bij het gebruik van een gsm, snel, makkelijk en duidelijk.

Na het invullen van je profiel kun je dus direct aan de slag. Onze app voor mobiele onderzoeken is er voor Android en Apple (iOS).


« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.