« Terug naar Blog

De winnaars van onze geldprijs zijn bekend

Winnaar prijstrekking!

Naast de beloningen die je ontvangt bij het invullen van elk onderzoek, maak je ook elk kwartaal kans op een geldprijs. Om extra kans te maken op die prijs kun je in onze webshop ook extra loten kopen met je gespaarde punten. We kunnen nu de winnaars van onze prijs van €2.000 van het afgelopen kwartaal bekend maken.

In Nederland is de winnaar van die prijs Eric, uit Oosterhout. Hartelijk gefeliciteerd, Eric! En ook in het volgende kwartaal kun je weer kans maken op zo’n geldprijs, door mee te blijven doen met onze online onderzoeken. Door mee te doen verdien je sowieso elke keer geld als je een vragenlijst helemaal hebt ingevuld.

Lekker op vakantie van je geldprijs

Onze geldprijs uit de kwartaaltrekking was een mooie verrassing voor Eric, die kan nu van het geld lekker op vakantie. Waar zou jij het geld aan besteden, als je ineens 2000 euro won? Door mee te doen aan onze onderzoeken kan het zomaar gebeuren dat jij de volgende keer de winnaar bent.

Onze winnaar laat ons weten bijzonder verrast te zijn. “Ik weet nu ook dat het geen fabeltjes zijn als ik lees dat ik kans maak op een prijs als ik een enquête invul. Het kan dus echt zo zijn! Ik ga er deze zomer lekker van op vakantie.”

Dat gunnen wij Eric natuurlijk van harte. “Ik was bijzonder aangenaam verrast toen ik het bericht ontving een prijs te hebben gewonnen. En dan nog eentje van 2000€ maar liefst! Zoveel heb ik nog nooit ergens gewonnen.”, vertelde hij ons verder.

Geld verdienen met onderzoek

Niet alleen Eric heeft zo geld verdiend met onze online onderzoeken. In Denemarken won Jonas de geldprijs, en in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk vielen respectievelijk Tanja en Sean in de prijzen. Ook zij konden dus een geldbedrag bijschrijven op een rekening, doordat ze met het invullen van enquêtes naast de vaste beloning ook een geldprijs wonnen.

Sean is ook van plan om op vakantie te gaan met zijn gewonnen geld. Daarnaast wil hij wat geld gebruiken voor de toekomst van een neefje en nichtje, zo laat hij ons weten. Natuurlijk wensen wij al deze winnaars heel veel geluk met hun geld. We hopen ze snel weer terug te zien in een van onze nieuwe onderzoeken.

Dat onderzoek blijft hard nodig om dingen te kunnen blijven veranderen. Elk onderzoek helpt om diensten of producten te verbeteren, of we zorgen er voor dat veranderingen die jij voelt goed in kaart worden gebracht.

Jonas B. Thisted Denemarken
Tanja F. Schlüchtern Duitsland
Eric B. Oosterhout Nederland
Sean M. Manchester Verenigd Koninkrijk

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.