« Terug naar Blog

Goed voorbereid voor de Zwarte Cross met Spotify

Goed voorbereid voor de Zwarte Cross met Spotify

“Was heel Nederland maar zo gezellig”, stelt festival De Zwarte Cross op de website. En misschien is dat ook wel een goed uitgangspunt: veel festivals zijn een voorbeeld van saamhorigheid, ontspannen omgang en die bekende ‘gezelligheid’. Toch kan de voorpret in de aanloop naar een festival ook gauw omslaan in keuzestress. Wat moet er allemaal mee?

Wees gerust, met een extra trui, iets tegen de regen én zonnebrand ben je al een heel eind. Als je je tent niet vergeet. Alles bij elkaar kan een paar dagen festival nog behoorlijk in de papieren gaan lopen. Maar daar werk je natuurlijk wat extra voor bij. Bijvoorbeeld via onze eigen online onderzoeken. Daar verdien je steeds een beloning na het invullen van een vragenlijst.

Gebruik je Spotify tegoed

Een van de beloningen waar je met online onderzoek voor kunt sparen is tegoed voor je Spotify-account. Daarmee krijg je in één keer vele uren luisterplezier. En zo bereid je je ook direct voor op de leukste festivals, waaronder de Zwarte Cross.

De organisatie van het illustere festival heeft namelijk besloten je ook al een handje op weg te helpen, en heeft een complete playlist online gezet. Zo kom je tijdig in de juiste sfeer voor motoren, muziek en gezelligheid. Met artiesten als Inner Circle, John Coffey en Fresku kun je zo genieten van je verse spotifytegoed, terwijl je direct een goede festivalvoorbereiding krijgt.

Een divers festival

Volgens ons is er nog geen sluitend onderzoek naar gedaan, maar samen met LowLands is De Zwarte Cross qua programmering misschien wel een van de meest diverse festivals. Ga maar na: muziek, cross, theater én stunts. Je vindt het tussen 21 en 24 juli allemaal bij elkaar in Lichtenvoorde.

Wij zijn benieuwd naar wat jij het leukste festival vindt. En, waarom. Door je mening te geven kunnen organisaties steeds een stukje meer verbeteren. En jij spaart tegelijk voor mooie beloningen. Niet alleen Spotify-tegoed, maar ook andere vouchers. En je maakt kans op een geldprijs in onze prijstrekking. We horen dus graag snel van je.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.