« Terug naar Blog

Wij deden een onderzoek naar jullie favoriete vakantieland

Wij deden een onderzoek naar jullie favoriete vakantieland

Volgens recent onderzoek gaan we weer vaker op vakantie. Nadat het aantal vakanties jaren licht was gedaald, gaan we dit jaar weer meer naar het buitenland. Het lijkt een kleine stijging, maar de drie procent verwachte groei kan bij elkaar voor miljoenen extra reizen zorgen. Maar waar gaan we dan heen, wilden wij graag weten. We vroegen het aan jullie.

In een minipoll vroegen we onze Nederlandse panelleden naar welk land ze het liefste op vakantie wilden. Natuurlijk zijn er veel verschillende bestemmingen mogelijk, maar de winnaar lijkt ons wel duidelijk.

Onderzoek: Spanje het populairst

Spanje is het populairste vakantieland onder de mensen die wij ondervroegen. In totaal gaf 19 procent aan dat dit hun favoriete vakantieland is. Dat is toch een duidelijke voorsprong op de 13 procent die het liefst naar Frankrijk of naar Italië gaat.
Dat zijn natuurlijk de bekende vakantieplekken, maar ze blijken na al die jaren nog steeds in trek. Dit soort onderzoeken en onderzoekjes kan reisplanners en vakantieoorden helpen om de zomer nog mooier te maken.Als je meedoet aan online onderzoeken kun je steeds een beloning verdienen. Misschien verdien je zo wel je vakantiespullen bij elkaar. Maar, het belangrijkste is dat je je mening dan gebruikt om te zorgen dat alles beter wordt. Ook jouw vakantie.

Naar welke stad wil jij?

Geld verdienen, dat wil iedereen wel, met ons online panel kan dat. Gewoon vanuit huis. En zo kunnen we er voor zorgen dat we niet alleen vaker, maar ook leuker op vakantie gaan. Ook binnen Nederland.

Eerder vroegen we een keer naar jullie mening over de leukste vakantiestad in Nederland. Ons online onderzoek wees toen uit dat we in Maastricht moeten wezen. Die stad kwam in de eindlijst nog boven Amsterdam als beste stad in Nederland. Dus ga je binnen eigen land op vakantie, dan wijst onderzoek uit dat Maastricht de moeite waard is.

Laten jullie ons ook weer weten hoe de vakantie was? Met jouw ervaringen maken we ons dagelijks leven steeds beter.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.