« Terug naar Blog

Geld verdienen kan straks helemaal mobile

Geld verdienen kan straks helemaal mobile

Geld verdienen en betalen doen we steeds meer digitaal. We kopen in webshops, gebruiken digitale waardebonnen en vouchers, of hebben een klantenkaart. Niet alleen hebben we steeds minder vaak cash geld op zak, onze aankopen zelf zijn steeds meer online. Daarnaast zijn de dingen die we kopen dan ook steeds vaker ‘digitaal’. Denk aan (game)downloads, aankopen via iTunes of een abonnement op Spotify.

De volgende stap heeft zich inmiddels al aangediend, van puur digitaal aankopen gaan we mobiel kopen. Tot nu toe zijn games en andere programma’s de bekendste mobiele aankopen, maar we zullen snel ook andere aankopen op ons mobieltje betalen. Sterker nog, ook aankopen in een winkel kunnen we mobiel afrekenen.

Microsoft stapt in mobiel betalen

Verschillende bedrijven bieden een manier van mobiel betalen aan. Dat zijn apps die je kunt gebruiken om met je telefoon een overschrijving te doen. Ook Microsoft is inmiddels zo ver, al is het nog de vraag hoe populair hun dienst kan worden. Het marktaandeel voor mobiele telefoons van Microsoft is beperkt. Met hun dienst voor payments moet je in ieder geval via Windows Phone kunnen betalen.

Betalen en geld verdienen gebeurt dus steeds vaker mobiel. Digitale, mobiele communicatie komt op steeds grotere schaal voor, en qua betalen staan we nog maar aan het begin. Straks zal een aanzienlijk deel van geld verdienen mobiel gebeuren.

Onderzoek en geld verdienen

Hoe we uiteindelijk geld gaan verdienen moet nog blijken. Jouw mening is daarbij belangrijk, want er wordt nog veel onderzoek gedaan naar gebruikservaringen. Ook lopen er steeds evaluaties die bekijken hoe de ervaringen met mobiel betalen zijn, zodat alleen de beste methodes overblijven.

Via onze online onderzoeken kun je daarnaast ook mooi tegoed verdienen voor iTunes of Spotify. Én onze onderzoeken maken we ook geschikt voor je mobiel. Zo is meedoen aan vragenlijsten en thuis geld verdienen al helemaal mobiel mogelijk.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.