« Terug naar Blog

Extra geld bij innovatief onderzoek

Extra geld bij innovatief onderzoek

Onderzoekers die nieuw innovatief onderzoek doen, waarmee we Nederland weer verder helpen, kunnen rekenen op extra geld. In totaal zorgt de overheid in samenwerking met het bedrijfsleven en kennisinstellingen voor 134 miljoen euro aan investeringen. Dit geld is geen gift, maar bedoeld om projecten te steunen die het Nederlandse bedrijfsleven weer verder helpen. De leningen moeten na vijftien jaar weer terug zijn betaald, zodat het fonds zichzelf automatisch blijft vullen voor nieuwe projecten.

Geld verdienen met onderzoek

Met het onderzoek komen nieuwe projecten op gang waar Nederlandse bedrijven weer geld mee kunnen verdienen. De miljoenen aan leningen zijn bedoeld als eerste steuntje in de rug. Een van de gehonoreerde projecten is het PrintValley 2020 project van TNO en de Technische Universiteit Eindhoven. Zij kijken naar nieuwe manieren om 3D-printen te gebruiken voor alledaagse toepassingen. Zo wordt er steeds meer gekeken naar protheses die gemaakt kunnen worden met deze techniek. De grote kosten bestaan dus uit geld dat uiteindelijk weer terugvloeit, en moet projecten opleveren waar Nederlandse bedrijven sowieso weer geld meer verdienen.

Nieuwe innovaties

Alle nieuwe innovaties die worden bedacht zijn zelf ook weer onderdeel van onderzoeken. Veel bedrijven vragen onze panelleden om hun mening te geven over nieuwe innovaties. Hoe nieuwe producten en diensten gebruikt worden moet vaak in de praktijk blijken.  
Via online onderzoek krijgen we zo een beter beeld van de invloed van innovaties. En door mee te doen in de online onderzoeken van OpinieLand heb je de unieke kans zelf mee te beslissen over veranderingen. Jouw mening komt direct op het bureau te liggen van mensen die beslissen over aanpassingen, of geheel nieuwe producten. Daarnaast verdien je geld door het meedoen, want na elke vragenlijst verdien je punten inwisselbaar voor geld en online cadeaubonnen van bekende merken.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.