« Terug naar Blog

We nodigen je graag uit voor een onderzoek

We nodigen je graag uit voor een onderzoek

Je kunt mee doen aan onze onderzoeken door in te loggen op onze website. Daar kun je je profiel aanpassen, de mogelijke beloningen zien, en zien of er vragenlijsten zijn waar je nog aan mee kunt doen. Zo heb je altijd de laatste updates en zorg je er voor dat wij zo goed mogelijk kunnen inspelen op jouw voorkeuren.

Nog makkelijker is online geld verdienen door te reageren op onze uitnodigingen. Op basis van jouw profiel nodigen we je uit voor onderzoeken die bij jou passen. Zo heb je het meeste kans op een vragenlijst die je helemaal kunt invullen, en als je zo ver bent krijg je van ons direct een beloning.

Onze mails over onderzoek

We sturen de mails door te kijken naar jouw profiel. Als je geen auto hebt, dan vragen we je niet naar je rijervaringen. En heb je geen kinderen, dan hoef je ook geen kinderspeelgoed te beoordelen. Behalve als we willen weten of zoiets een mooi cadeau zou zijn, natuurlijk.

Zo zie je dat we kijken naar de manier waarop jij leeft. We kijken naar jouw leefsituatie om je de beste onderzoeken te geven. Jouw mening over alles om je heen telt, dus je we willen ook graag dat je onze enquêtes kunt invullen. Voor jou heeft dat weer als voordeel dat we geen tijd verspillen met onnodige vragen, en je dus gerust op onze uitnodigingen in kunt gaan.

Een volledig profiel zorgt voor gerichtere e-mails, en meer onderzoeken die aansluiten bij jouw voorkeuren.

Beginnen met thuis geld verdienen

Wanneer je je bij ons aanmeldt krijg je ook een email. Daarin geven we je nog wat extra tips en krijg je de uitleg over je account bij ons panel. Op die manier kun je snel en eenvoudig aan de slag. En omdat we onze software steeds updaten kan dat ook steeds eenvoudiger, ook mobiel. Dan kun je makkelijk vanuit huis maar ook onderweg je mening geven en een mooie beloning verdienen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.