« Terug naar Blog

Dit ontvang je bij onze onderzoeken

jouw privacy bij onderzoeken

Wanneer je meedoet aan onze online onderzoeken sturen we je alleen informatie van OpinieLand. Je bent bij ons lid, en krijgt dus ook alleen van ons bericht. Zo zorgen we er voor dat je niet ongewenst informatie krijgt. Voor onszelf is het ook belangrijk dat we op die manier met je informatie omgaan, want alleen zo kunnen we er voor zorgen dat je via ons de beste online onderzoeken krijgt.

Wij beloven je dan ook dat we gegevens niet doorverkopen aan andere bedrijven. Natuurlijk kom je via onze online onderzoeken wel in contact met allerlei producten, maar je krijgt e-mails alleen van OpinieLand. In een uitnodiging kunnen we je soms verwijzen naar een onderzoek van een bedrijf, maar we gaan altijd vertrouwelijk om met de gegevens die je ons gegeven hebt.

De bedrijven die op zo’n manier gebruik maken van de onderzoeksmogelijkheden van OpinieLand hebben geen directe toegang tot jouw gegevens. Zo houden we online onderzoek eerlijk en overzichtelijk.

Geld verdienen met online onderzoek

Doordat je lidmaatschap bij OpinieLand dus exclusief is, we verkopen je gegevens niet door, kunnen wij zelf bepalen welke onderzoeken het beste bij je passen. Zo nodigen we je dan alleen uit voor onderzoeken waar jij ook echt antwoord op kunt geven. En op die manier kunnen we je dus ook blijven beloven dat je bij elk onderzoek een beloning krijgt. Zo spaar je al snel geld bij elkaar.

We houden ons ook alleen bezig met online onderzoeken. Zo blijven we doen waar we goed in zijn. We proberen je dan ook geen andere producten te verkopen, en laten bijvoorbeeld ook geen reclame zien op onze websites. Ons onderzoek blijft op die manier gedegen en onafhankelijk.

Jouw mening telt bij ons, het is een manier om producten en diensten steeds beter te maken. Daarom gaan we ook zorgvuldig om met je lidmaatschap en is het voor ons belangrijk te kunnen beloven dat we geen andere dingen proberen te verkopen. Het beste onderzoek met de mooiste beloningen, dat is waar OpinieLand voor is, en niets anders.


« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.