« Terug naar Blog

Muziek luisteren als beloning

nieuwe beloning Spotify

Door het meedoen aan onze online vragenlijsten kun je steeds een mooie beloning verdienen. Die beloningen hebben we nu nog wat verder uitgebreid met een mooie aanvulling. In onze webshop zijn nu ook cadeaubonnen voor Spotify aanwezig. Dus naast het sparen voor vouchers van allerlei online winkels, kun je nu ook sparen voor maanden lang muziek luisteren. En wij zijn natuurlijk ook altijd benieuwd wat voor soort muziek jouw voorkeur heeft.

Lekker muziek luisteren op het werk

Veel mensen blijken popmuziek te luisteren op het werk. Uit een onderzoek naar muziekluisteraars bleek dat dit het favoriete genre is, ook omdat je er je collega’s het minste vaak mee lastig valt. Misschien geen opmerkelijke conclusie uit het onderzoek, het is immers ‘populaire’ muziek. Maar wist je dat hardere genres zoals Heavy Metal ook relatief vaak genoemd worden?

Uit eigen onderzoek van Spotify bleek trouwens al eens dat Metalheads de meest trouwste luisteraars van het netwerk zijn. Die luisteren trouw heel veel van ‘hun’ muzieksmaak. Dat moet de muzikanten daar als muziek in de oren klinken, natuurlijk. Zeker in een tijd dat andere onderzoeken aantonen dat muziekalbums over het algemeen steeds minder opleveren.

Of je met dergelijke muziek collega’s blij maakt, is echter maar de vraag. Bij OpinieLand zelf luisteren we allerlei soorten muziek, maar zijn er ook een aantal klassiekers die we allemaal waarderen. Die hebben wij alvast voor je bij elkaar gezet, op Spotify.

Onderzoek naar smaak

Een van de hoofdredenen om onderzoek te doen is natuurlijk het in kaart brengen van een veranderende smaak. We willen niet altijd hetzelfde, en ook de producten die we gebruiken veranderen. Daarom doen we ook steeds onderzoek naar die veranderingen. Zo helpen we fabrikanten met inzichten in hoe hun producten of diensten gebruikt worden, en wat jullie mening daarover is.

Door Spotify aan ons aanbod toe te voegen hopen we je nog beter te voorzien van een passende beloning. Of je nu van Miley Cyrus, of Megadeth houdt… Alle muziekliefhebbers kunnen vanaf nu punten inwisselen voor Spotify Premium-lidmaatschappen. Wissel 12 euro aan cadeaubonnen in voor een lidmaatschap van 1 maand, of kies 3 maanden voor slechts 33 euro aan cadeaubonnen.


« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.