« Terug naar Blog

Meedoen aan onderzoek is makkelijk en levert je ook wat op

Meedoen aan onderzoeken

Door het meedoen aan online onderzoeken kun je makkelijk wat geld bij verdienen. Op dit blog leggen we je graag uit hoe je je voor ons ledenpanel kunt aanmelden. Dan kun je direct beginnen met het geven van je mening, die komt dan bij de mensen op tafel die echt beslissingen kunnen nemen. Om jou de beste vragenlijsten te kunnen geven, is het van belang dat je je profiel goed invult. Zo weten we beter met wie we te maken hebben, en kunnen we de vragenlijsten selecteren die bij jou aansluiten.

Hoe vaak je van ons een uitnodiging krijgt? Dat hangt er vanaf. Omdat we je vragenlijsten sturen die we selecteren op basis van jouw profiel, zal dat van persoon tot persoon verschillen. We willen namelijk graag dat je ook echt elke vragenlijst kunt afmaken. En voor elke volledig ingevulde vragenlijst ontvang je van ons een beloning.

“Moet ik reageren op de uitnodigingen?”

Je hoeft alleen mee te doen als jij dat wilt. Natuurlijk hebben we graag dat je steeds mee doet als je een uitnodiging van ons ontvangt, maar dit is niet verplicht. We baseren de uitnodigingen zoals gezegd op jouw profiel, dus het zijn persoonlijke uitnodigingen. Als je niet wilt, of kunt reageren vragen we je dan ook de vragenlijst niet door iemand anders in te laten vullen.

Wel staat het vrienden en familie natuurlijk vrij zich ook in te schrijven als lid. Graag zelfs! Met de mening van jouw vrienden en familie wordt OpinieLand nog sterker. Ze moeten zich dan wel met een eigen adres inschrijven.

Zo profiteer je optimaal

Voor veel van onze vragenlijsten hoe je niets bijzonders te doen, en kun je gelijk aan de slag. We optimaliseren de manieren waarop we onderzoek doen continu, zodat je bijvoorbeeld op je gsm steeds beter de onderzoeken kunt doen. Zo profiteer je maximaal van het meedoen aan de vragenlijsten.

Adobe Flash Player is wel noodzakelijk voor een aantal van de onderzoeken. Je kunt dit programma via de leverancier, Adobe, gratis downloaden. Dit is niet verplicht, maar we raden je wel aan deze speler van te voren te installeren. Zo kun je altijd meedoen aan de vragenlijsten die we je sturen.

Door je profiel zo volledig mogelijk in te vullen profiteer je van betere vragenlijsten. Als je niet veel uitnodigingen lijkt te ontvangen, controleer dan in je profiel of je email adres wel goed staat ingevuld. Je hoeft niet elk onderdeel in te vullen, maar houd er wel rekening mee dat een goed profiel ook voor meer enquêtes kan zorgen: door alles in te vullen haal je alles uit je lidmaatschap. Als je enkele vragen open laat in je uitgebreide profiel, kunnen we niet alle enquêtes voor je selecteren. We kijken daarbij namelijk naar de eigenschappen die bij ons bekend zijn.


« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.