« Terug naar Blog

Verdien geld met onderzoek voor je online aankopen

Verdien geld met onderzoek voor je online aankopen

Een online account voor je geld was nog nooit zo aantrekkelijk. Uit onderzoek blijkt namelijk dat er steeds meer online aankopen worden gedaan. Het winkelen op internet groeit dus steeds verder, en daarmee ook de behoefte aan een handige rekening.

Door mee te doen aan de onderzoeken van OpinieLand verdien je direct geld voor op je PayPal rekening. Daarmee kun je dan direct shoppen bij talloze webwinkels. We zorgen er dus voor dat onze beloningen bij de tijd blijven.

Onderzoek naar online aankopen

Uit het onderzoek blijkt dat PayPal een groei van 34 procent doormaakte in online aankopen. Zo’n rekening is dus een gemakkelijke en handige keuze. Veel internetshops accepteren een betaling via PayPal.

Ruim driekwart van de online aankopen vindt plaats via een gewone computer, zo blijkt verder. Maar natuurlijk stijgt ook het aantal aankopen via smartphones en tablets (bv je iPad) steeds verder. Omdat die apparaten ook gebruikt worden om onze enquêtes in te vullen zorgen we er voor dat ook die enquêtes steeds beter geschikt zijn voor mobiele apparaten.

We doen dus zelf ook onderzoek, naar hoe wij jou steeds beter tegemoet kunnen komen. Ieder jaar komen we met nieuwe beloningen, en maken we onze vragenlijsten steeds een stukje beter.

Online winkelen

Door het meedoen aan de vragenlijsten werk je mee aan belangrijke internationale onderzoeken, en help je producten steeds verder verbeteren. Ook de manier van winkelen wordt onderzocht. Zo lieten we al eens zien dat uit een onderzoek bleek dat juist mannen veel online kopen. Deze heren winkelen niet alleen vaker online, maar geven vooral ook nog eens meer uit dan de vrouwen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.