« Terug naar Blog

Volgens dit onderzoek gaan we weer meer op vakantie

Onderzoek: we gaan weer vaker op vakantie!

Ga je dit jaar op vakantie? Volgens recent onderzoek is er net iets meer kans dat je antwoord “ja” is. Na jaren van lichte daling volgt uit dit onderzoek naar onze vakantiegewoontes namelijk dat we in 2016 weer iets vaker op vakantie denken te gaan. Het totale aantal vakanties van Nederlanders stijgt dit jaar een klein beetje: zo’n twee procent.

Voor buitenlandse vakanties verwacht men zelfs een groei van zo’n drie procent. Dat lijkt weinig, maar met miljoenen vakanties bij elkaar zorgt ook zo’n kleine stijging voor heel wat meer uitgaven. En daar kun je natuurlijk wel wat extra geld bij gebruiken.

Online geld verdienen voor je vakantie

Bij OpinieLand combineren we de dingen. We doen regelmatig onderzoek naar uitgaven, producten en verschillende activiteiten. Dus ook vakanties. Zo kunnen we er voor zorgen dat we niet alleen vaker, maar ook leuker op vakantie gaan.

En nog leuker wordt het als je wat extra’s kunt verdienen. Met onze vragenlijsten kun je makkelijk thuis geld verdienen. Door mee te doen verdien je elke keer dat je een onderzoek volledig hebt afgerond een beloning. Op die manier spaar je al snel een mooi vakantiecadeau bij elkaar.

Door het doen van online betaalde enquêtes geeft je dus misschien straks wel je mening over het vakantievieren, terwijl je nieuwe zwemspullen bij elkaar spaart.

Onderzoekje: hoe vaak gaan onze leden weg?

We vroegen ons natuurlijk af hoe onze leden dachten over vakanties. En dus schreven we een minipoll waarin we jullie vroegen “Ga jij deze zomer op vakantie naar het buitenland?”.

Een ruime meerderheid van 60 procent zei: “ja”, en gaat er dus deze zomer lekker op uit. Daarnaast gaf 14 procent aan niet naar het buitenland te gaan, en 26 procent gaat dus helemaal niet weg deze zomer.

We hopen in ieder geval dat jullie in onze vragenlijsten gebruik hebben gemaakt van het steunen van een goed doel, en dat je zelf leuk hebt door kunnen sparen. Ben je nog niet ver genoeg voor jouw ultieme cadeau? Dan staan er natuurlijk altijd snel weer nieuwe vragenlijsten voor je klaar. Als je direct reageert op onze uitnodigingen heb je de meeste kans om mee te kunnen doen, en te blijven verdienen met ons online onderzoek.


« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.