« Terug naar Blog

Online enquêtes invullen op je mobiele telefoon

Onderzoek naar gebruik professionele netwerken

Het doen van online onderzoek gaat een nieuwe fase in: steeds meer mensen vullen enquêtes in via hun mobiele telefoon. Dan is het belangrijk dat die onderzoeken even goed blijven als dat je gewend bent. Het eenvoudig invullen is belangrijk, maar het is natuurlijk even belangrijk dat we ook jouw mening goed kunnen blijven weergeven. Daarom blijven we bij de tijd en zorgen we dat we constant verbeteringen aanbrengen in de opzet van onze vragenlijsten.

Zo blijft online geld verdienen ook een mogelijkheid als je veel van je mobiel gebruik maakt om op internet te kijken. Om vragenlijsten voor elk apparaat geschikt te maken, houden we nu rekening met de manier waarop je op elk systeem kunt werken.

De nieuwe manier van online onderzoek

Waar je natuurlijk geen zin in hebt, is lange teksten doorscrollen om dan een keer een vraag te kunnen lezen. Dat is op mobiel nog belangrijker dan op je computer, en daarom besteden we extra aandacht aan de teksten in onze onderzoeken.

De vragen die we je kunnen stellen zijn verder zo gemaakt dat we zo veel mogelijke grote hoeveelheden invulvelden voorkomen. Je kent ze wel: een vraag waar je uit 10 opties bij 10 stellingen kunt kiezen. Op je PC zo gedaan, maar mobiel willen we je daar zo min mogelijk mee lastig vallen. Onze teams zijn dan ook hard bezig om onderzoeken zo te doen dat ze altijd goed werken, of je no mobiel, op tablet of op je computer werkt.

Een mobiele telefoon biedt natuurlijk ook extra mobielheden. Op een touchscreen kun je vegen, tekenen en makkelijk snel foto’s selecteren. Je zult misschien al weleens speciale mobiele onderzoeken gezien hebben. Bovendien kunnen we je makkelijk vragen naar locatie, of het maken en bijvoegen van een foto die je met je gsm hebt gemaakt. Mobiel onderzoek is dus anders, niet per se moeilijker.

Meedoen aan onderzoek levert je ook wat op

De hoofdreden om mee te doen aan online onderzoek, ook mobiel, is al die extra zorg die wij er in stoppen. Want omdat we steeds blijven verbeteren, kunnen we ook blijven zorgen dat jouw mening direct terecht komt bij wie er belangrijk is. Door mee te doen, wordt jouw mening gehoord. En door het meedoen aan online onderzoeken kun je makkelijk wat geld bij verdienen; voor elke volledig ingevulde vragenlijst ontvang je van ons een beloning.« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.