« Terug naar Blog

Volgens dit onderzoek vinden we tuinieren maar zwaar

Volgens dit onderzoek vinden we tuinieren maar zwaar

Tuinieren, het staat door de kleine moestuintjes weer volop in de belangstelling, maar eigenlijk vinden we het maar zwaar. Dat blijkt in ieder geval uit een onderzoek waarvan de resultaten nu online staan. Net iets meer dan de helft van de Nederlanders geeft in het onderzoek aan tuinieren eigenlijk maar zwaar te vinden.

Vooral de tijd die tuinonderhoud kost vinden we een bezwaar, zo blijkt. Daarnaast vereist veel van het tuinwerk bukken of hurken, en dat maakt het werk ook niet lichter. Ook die vervelende werkhoudingen zien veel Nederlanders als een bezwaar.

Thuis meedoen met onderzoeken

Tuinieren is een goed voorbeeld van een activiteit die in de belangstelling staat, maar waar we toch vaak ook moeite mee hebben. Door goed onderzoek krijgen we een beter beeld van wensen en meningen. Dat is precies de reden waarom we onze leden regelmatig uitnodigen om mee te doen aan online onderzoeken.

Op die manier komen we er ook achter hoe dingen beter kunnen. Door deze onderzoeken wordt tuinieren dus makkelijker en leuker. Zo helpt het in kaart brengen van meningen ook echt met veranderingen.

De onderzoeken die we sturen zijn makkelijk thuis te maken, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee kan doen. We maken gebruik van steeds nieuwe technieken om er voor te zorgen dat we een nog beter beeld krijgen van jullie mening. Op die manier is het dan ook steeds makkelijker om gewoon vanuit huis wat extra geld te verdienen. Met de onderzoeken die we doen spaar je namelijk een mooie beloning bij elkaar.

Online geld verdienen

Online geld verdienen doe je met onderzoeken; een makkelijke manier om invloed uit te oefenen en daar ook nog een extra beloning voor krijgen. We doen ons best om je de beste onderzoeken voor te leggen. Houd je niet van tuinieren? Laat het ons weten. En natuurlijk ook als jij juist wel goede ervaringen hebt met tuinwerk.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.