« Terug naar Blog

Meningen over nieuw EK nog niet duidelijk

Nieuwe opzet EK 2016

Met dit EK kunnen er voor het eerst 24 landen, in plaats van 16, meedoen. En helaas, Nederland is daar niet bij. Nu is er misschien niet veel onderzoek nodig over hoe we in Nederland die opzet ervaren, maar qua aantal deelnemende landen is nog niet alles duidelijk. Zal blijken dat de kijkers het aantal landen te veel vindt, of valt deze nieuwe opzet geheel in de smaak? Om die mening te peilen zal er nog wel een onderzoek moeten volgen.

Dat er acht meer landen mee mogen doen, ontlokte menigeen de uitspraak dat het toch “niet meer zo speciaal is”. Van de andere kant blijft het spannend genoeg, als voetballand Nederland na kwalificaties toch buiten de boot kan vallen.

Zo gaat dat kampioenschap

Topscorer worden van het EK betekent niet altijd dat je ook bij het winnende team hoort. Zowel Michel Platini als Marco van Basten gingen wel met die eer strijken. Zij werden zowel topscorer als kampioen met hun land.

Spanje is veruit het meest succesvolle Europese voetballand. Voor voetbal en futsal won het land de meeste Europees Kampioenschappen en heeft zo in totaal 35 bekers gewonnen. De Spanjaarden hoeven alleen nog een keer het Europees Kampioenschap voor vrouwen te winnen om alles een keer gewonnen te hebben.

Thuis je mening geven in online onderzoeken

Europa zal tijdens de kampioenschappen weer aan de buis gekluisterd zitten, zelfs in Nederland maken veel mensen zich al klaar voor avonden voetbal kijken. Thuis voor de buis, of in de kroeg, de Nederlander houdt nu eenmaal van voetbal. Hoe zit dat bij jou? In ieder geval kun je thuis over sport, alledaagse producten en allerlei diensten je mening geven via onze online vragenlijsten.

Op die manier verdien je ook nog eens wat extra’s, want voor elke vragenlijst krijg je bij ons een beloning. Op die manier kun je thuis geld verdienen door je mening te geven. Jouw mening, over voetbal, maar ook talloze andere zaken, is dus geld waard bij OpinieLand.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.