« Terug naar Blog

De Moederdagtips uit onze webshop

Tips voor Moederdag

Wist je dat de dag waarop Moederdag wordt gevierd niet overal dezelfde dag is? Wij geven je voor de Moederdag in ons land al wat tips. Want door het meedoen aan onze enquêtes heb je vast al een leuke beloning bij elkaar gespaard. En die beloningen zijn vaak ook heel mooie Moederdagcadeaus.

Moederdag wordt vaak wel rond onze lente gevierd, in de meeste landen in maart, april of mei. In Nederland en België valt Moederdag op de tweede zondag van mei. Dus dat betekent dat in 2016 Moederdag op 8 mei valt. Je hebt dus nog tijd om met het geld dat je bij de vragenlijsten hebt verdiend een mooi cadeau te kopen.

Onze beloningen

Elke keer als je meedoet aan een vragenlijst en deze volledig invult krijg je bij ons een beloning. Zo kan dat aardig oplopen. Misschien heb je inmiddels al voldoende bij elkaar voor zo’n beloning, neem maar eens een kijkje in je profiel. Daar kun je eenvoudig zien hoeveel punten je al hebt, en wat je daar mee kunt kopen.

Je kunt bij ons terecht voor vouchers, voor onder meer bol.com, Douglas of Zalando. Dat is altijd een leuke verrassing. (Of je kunt de bon zelf gebruiken, natuurlijk, zodat je de verrassing direct zelf kunt geven.)

Het is ook mogelijk om met de OpinieLand punten een Spotify abonnement aan te schaffen. Zo geef je je moeder uren luisterplezier cadeau. Omdat je ook direct geld kunt verdienen, door je punten om te zetten in tegoed op je PayPal rekening, kun je enorm veel soorten cadeaus voor je moeder aanschaffen. Met het geld op je PayPal rekening kun je bijna overal op internet terecht. Wij denken dat je zo wel iets moois kunt vinden.

De leukste tips voor een dagje uit

We zijn steeds op zoek naar jouw mening, en kijken ook regelmatig of we zelf nog tips hebben. Op basis van onderzoek schrijven we regelmatig over musea, dagjes uit en de mening van Nederlanders. Op ons blog vind je de leukste tips, bijvoorbeeld voor een stedentrip. Een dagje uit met je moeder moet met deze tips ook geen probleem zijn.

Ook met moederdag helpt OpinieLand je dus verder. We willen je graag bedanken voor je deelname aan de onderzoeken. Op die manier maken we producten en diensten in Nederland steeds een stuk beter.


« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.