« Terug naar Blog

Het belang van goed online marktonderzoek

marktonderzoek wordt steeds belangrijker

Onderzoek doen blijft belangrijk. En het kan zomaar eens zijn dat het steeds belangrijker wordt. Dan is het belangrijk dat het ook slim uitgevoerd wordt. Er is een tijd aangebroken waarbij iedereen online zijn mening kan geven, maar goed in kaart brengen wat de algemene tendensen zijn blijft vakwerk. Als panellid bij OpinieLand help je nieuwe producten ontwikkelen door het geven van jouw mening.

Onze onderzoeken brengen meningen van al onze panelleden bij elkaar, en wij zorgen dat ze bij de mensen terecht komen die er toe doen. Zo kun je geld verdienen en direct het verschil maken door gewoon op internet mee te doen met onderzoek.

Het belang van jouw mening

Er zijn verschillende redenen waarom onderzoek steeds belangrijker zal worden. Eén daarvan gaven we al aan: er bestaan steeds meer wegen om te zeggen wat je ergens van vindt. Social media bieden een eindeloze manier van meningsuiting, waar we allemaal blij mee mogen zijn. Maar een goed onderzoek is meer dan alleen kijken naar wie het meeste kan posten, daarom werken wij met specialistische online panels, waarvan het belang alleen maar zal toenemen. Daar helpen jullie ook bij.

Nog niet iedereen heeft een smartphone, maar het aantal is wel explosief gestegen. Het feit dat iedereen nu een kleine mobiele computer bij zich heeft biedt ongekende mogelijkheden, ook voor onderzoek. Dat betekent dus nog een extra reden om aan te nemen dat onderzoek nog veel nieuwe stappen kan zetten.

Consumenten zijn ook steeds mondiger. Onder andere door social media. Het aantal bedrijven dat daar direct op inspeelt groeit ook nog steeds. Startups richten zich steeds vaker direct op de consument. Wat daar het gevolg van is? Dat is een vraag waar marktonderzoek antwoord op kan geven.

Online geld verdienen

Ons leven speelt zich steeds meer online af. We praten, lezen, en spelen op internet en we doen er onderzoek. Deze onderzoeken brengen niet alleen je mening in kaart, maar geven je ook de mogelijkheid online geld te verdienen. Door mee te doen aan onze vragenlijsten verdien je zo al snel mooie beloningen.« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.