« Terug naar Blog

Zo bespaar je geld online en in de supermarkt

Zo bespaar je geld online en in de supermarkt

Zeker met de vakantie voor de deur komt er weer een dure periode aan. Toch kun je makkelijk nog geld besparen, of zelfs nog bijverdienen. Door slim gebruik te maken van aanbiedingen, en te blijven letten op je uitgaven bespaar je al snel geld. Vooral die extra aandacht voor je uitgavenpatroon kan van pas komen.

Het maken van een overzicht of agenda geeft je een idee wat er nog aan komt, en behoedt je dus ook voor uitgaven die eigenlijk niet hoeven. Wij geven je daarnaast graag nog een aantal praktische tips.

Jouw inkomsten en uitgaven

Het klinkt misschien raar, maar zorgen dat je nooit rood kan staan bij de bank kan goed helpen. Rood staan is een schuld, en kan je al snel veel geld kosten. Daarnaast dwing je jezelf op je uitgaven te letten. In het begin zal het je wat moeite kosten, maar je zult zien dat je al snel went aan je nieuwe uitgavenpatroon.

Een schema maken, met een overzicht van al je inkomsten en uitgaven in die week zal je daarnaast ook goed helpen. Het geeft een overzicht van hoeveel geld je nu eigenlijk nog hebt, en zorgt er voor dat die kleine uitgaven beter opvallen. En juist die kleine uitgaven kunnen samen snel heel veel worden.

Online geld verdienen

Door ook online op je geld te blijven letten bespaar je ook al snel geld. Ga online op onderzoek uit, en vind de beste prijzen. Als je in een winkel een duur item hebt gezien, kan een onderzoekje op internet je helpen met een betere prijs vinden.

Via het doen van online onderzoeken kun je ook geld verdienen. Dat is ook een goede methode om geld uit te sparen. Bij elke vragenlijst die je volledig invult ontvang je een beloning. Op die manier verdien je thuis geld door het geven van je mening.

Met het sparen van punten via het meedoen aan online onderzoeken verdien je vouchers bij elkaar. Die kun je gebruiken in talloze webshops, en zo spaar je dus al snel geld uit.

Als laatste nog één handige tip: gebruik de huismerken. Bij allerlei supermarkten zijn de producten die goedkoper zijn dan de A-Merken.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.