« Terug naar Blog

Geld bijverdienen was nog nooit zo makkelijk

Geld bijverdienen was nog nooit zo makkelijk

Via ons panel kun je gemakkelijk wat bijverdienen door te reageren op de uitnodigingen die we sturen. Maar, op die manier geld bijverdienen met betaalde enquêtes kan nog leuker. Je doet namelijk mee aan de prijstrekking waar je elk kwartaal 2000 euro kunt winnen, en je maakt meer kans als je meer loten hebt. Bovenop de loten die je bij ons verdient kun je met je gespaarde tegoed ook extra kansen bijkopen.

En win je die hoofdprijs, dan is dat natuurlijk dé beloning voor het meedoen met onze vragenlijsten. Zo maken we het thuis verdienen van mooie beloningen nog gemakkelijker. Voor elke tien punten, die je via je profiel kunt inleveren, krijg je één extra lot in de kwartaaltrekking. En met elk lot maak je kans op de kwartaalprijs.

Als je die prijs gewonnen hebt

Heb je met het meedoen aan onze betaalde vragenlijsten de prijs in de prijstrekking gewonnen? Dan krijg je van ons automatisch bericht. Daarnaast maken we ook op onze website bekend wie de winnaar is. Zodra de winnaar zijn of haar prijs heeft geaccepteerd, maken we de naam bekend in het ‘Winnaars’ gedeelte van OpinieLand.

Zo verdien je snel geld met online enquêtes

Je kansen in de prijstrekking vergroot je dus door extra loten te komen, met de punten die je gespaard hebt. We vertellen je waarschijnlijk niets nieuws, als we je zeggen dat je die punten steeds krijgt nadat je een vragenlijst helemaal hebt ingevuld.

De uitnodigingen voor die vragenlijsten krijg je op basis van je profiel. Zo kunnen we steeds de beste vragenlijsten voor je selecteren, die je ook echt af kunt maken. Ook als je dus geen extra loten wilt kopen is het daarom makkelijk om er voor te zorgen dat je zo optimaal mogelijk gebruik maakt van onze beloningsmogelijkheden.

Door je profiel zo goed mogelijk in te vullen, kunnen we onze uitnodigingen namelijk beter op je afstemmen. Dat betekent beter vragenlijsten invullen, en dus sneller verdienen met de betaalde enquêtes. Jouw waardevolle mening kunnen we goed gebruiken, en daarom laten we dat ook zien door middel van die beloningen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.