« Terug naar Blog

Het geld gaat deze maand naar… festivals

Het geld gaat deze maand naar… festivals

De echte festivalmaand is begonnen, met het verplaatsen van Pinkpop naar deze maand is juni de eerste grote festivalmaand dit jaar. En daar kun je misschien soms best wat extra geld voor gebruiken. De keuze is immers enorm, en naast gratis festivals zijn er ook een hoop waar je beter eerst wat geld voor bij kunt verdienen.

Een hoedje, een shirtje, een drankje, en de kaartjes. Dan heb je nog niets gegeten, dus ga zelf maar na. Zelfs één dagje festival kan prijzig zijn, maar het is wel heel leuk, natuurlijk. En om die dure zomerdagen door te komen, kun je natuurlijk altijd meedoen met onze online vragenlijsten. Zo verdien je toch nog wat extra’s.

Zo verdien je thuis wat extra

Ben je je aan het klaarmaken voor de dure zomermaanden? Dan verdien je thuis gemakkelijk wat extra’s door nog eens naar je profiel te kijken op OpinieLand. Hoe beter je je profiel invult, hoe beter we weten voor welke onderwerpen we je kunnen uitnodigen. Alleen zo kunnen we er voor blijven zorgen dat we steeds beloningen kunnen geven, en kun jij thuis geld verdienen met onze onderzoeken.

Maar waar ga je heen?

Naar welk festival ga jij deze maand? We geven je alvast een aantal tips..

Als je nog snel bent kun je morgen en zondag naar Fortarock. Een van de topacts is het Nederlandse Within Temptation, en daarnaast vind je er de Japanse muziek- en internetsensatie Babymetal. Pinkpop is uitgesteld naar deze maand, daar kun je vanaf 10 juni terecht. Ook dit jaar ook deels voor het hardere werk; een van de hoofdacts zijn de Duitsers van Rammstein. Topfestival Lowlands is pas later in het jaar, maar wie van alternatievere muziek houdt kan deze maand wel al terecht bij het festival Best Kept Secret. Vanaf 17 juni. En anders, zien we je misschien 24 juni bij Down the Rabbit Hole?

Je ziet het: er is genoeg keuze aan Nederlandse festivals alleen al. (Eind van de maand start ook het Belgische Werchter.) En wij horen uiteraard graag wat jouw favoriete festival is. Alleen door jouw mening in kaart te brengen over de festivalorganisatie weten we hoe het beter kan.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.