« Terug naar Blog

Snel meedoen aan online onderzoek met je Facebook account

Snel meedoen aan online onderzoek met je Facebook account

Omdat online onderzoek altijd makkelijker kan, hebben we er voor gezorgd dat je bij ons kunt inloggen met je Facebook account. Zo hoef je geen extra inlognaam en wachtwoord te onthouden.

Wij vinden je mening belangrijk, omdat we op die manier helpen met het verbeteren van talloze producten en diensten. Daarom bieden we je ook graag onze enquêtes aan, waarbij je betaald wordt om mee te doen. Wij vinden het belangrijk dat je makkelijk mee kunt doen, en dat je vragen krijgt die je ook echt kunt beantwoorden.

Door het inloggen ook mogelijk te maken voor mensen die al een Facebook account hebben, is het een stuk gemakkelijker geworden om lid te worden. Zo kunnen we ons dan bezig houden met waar het echt om gaat: jouw mening doorgeven aan mensen die beslissingen nemen.

Geld verdienen met online enquêtes

Met het meedoen aan de onderzoeken heb je verschillende voordelen. Jouw mening wordt gehoord, zodat bedrijven veranderingen kunnen maken. Je hoort soms als eerste van nieuwe producten. Én je wordt betaald om mee te doen. Dat kunnen we blijven doen omdat we zo goed mogelijk bepalen welke vragenlijsten echt bij je passen.

Zorg er dus voor dat je profiel bij OpinieLand zo volledig mogelijk is ingevuld. Dan kunnen we je de beste vragenlijsten sturen, en spaar je het snelst geld bij elkaar.

Naast het feit dat je zo gemakkelijk thuis geld kunt bijverdienen, steun je ook nog eens een goed doel. Na elke volledig ingevulde vragenlijst geven we je de kans een goed doel te kiezen. Dat doel krijgt van ons dan een donatie.

Snel beginnen

Met onze Facebook-login kun je snel beginnen met het beantwoorden van vragen, en snel beginnen met geld verdienen. Het is een manier om makkelijker gebruik te maken van ons platform. We zorgen er ook voor dat de vragenlijsten steeds beter werken op je gsm: wat voor ons telt, is dat je mee kunt doen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.