« Terug naar Blog

Je kunt thuis geld verdienen met panelonderzoek

Je kunt thuis geld verdienen met panelonderzoek

Het kan bijna niet beter: gewoon vanuit huis geld verdienen. Maar wat voor soort onderzoeken hebben we het dan over? We vertellen je graag wat over panels, en de manier waarop we onderzoek doen. Dat we je op deze manier de beste vragenlijsten kunnen toesturen zorgt er namelijk ook voor dat we je kunnen blijven betalen voor je hulp.

Door lid te worden van ons panel, en mee te doen met onze online onderzoeken, spaar je voor mooie beloningen. Het panel is in ons geval dus de groep leden van OpinieLand die ons via enquêtes over hun ervaringen in hun leven vertellen: producten, vakanties, en andere diensten. Als lid van ons panel maak je deel uit van een grote online community, die de kans krijgt te vertellen wat ze er écht van vinden.

Betaald online onderzoek

Er bestaan veel manieren van onderzoek doen. En omdat we natuurlijk niet van één iemand willen weten wat hij er van vindt, vragen we meer mensen om hun mening. Sommige organisaties stellen een groep, een panel, samen die ze interviewen om een beeld te krijgen. Wij werken online. Het panel is dus de groep mensen die mee kunnen doen met een onderzoek.

Via email nodigen we mensen uit die mee kunnen doen aan een onderzoek. Met een volledig ingevuld profiel kunnen we je precies de onderzoeken sturen die bij je passen. En dat is ook de kracht van ons online panel.

Je kunt bij ons geld blijven verdienen doordat we je een hoop moeite uit handen nemen. We sturen de onderzoeken naar de mensen die ook echt de vragen kunnen beantwoorden. Dat is voor iedereen makkelijker, en het zorgt er voor dat we je steeds een beloning kunnen beloven.

Jouw mening geven

Steeds als je een vragenlijst helemaal hebt ingevuld, verdien je weer iets bij. Jouw mening komt op het bordje van managers die echt de beslissingen kunnen maken. Die belangrijke hulp waarderen we, en daarom geven we die beloningen. Dat is makkelijk, en leuk: veel van onze deelnemers vinden de beste beloning het feit dat er eindelijk naar ze geluisterd wordt.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.