« Terug naar Blog

Zo meld je je aan om je mening te delen

Aanmelden bij OpinieLand

Wanneer je je aanmeldt voor onze online onderzoeken, kun je direct beginnen met het geven van jouw mening. Daarmee maken we producten en diensten steeds een stukje beter. Dat kunnen we doen doordat we jouw mening bij mensen op tafel leggen die veranderingen tot stand kunnen brengen.

Als je je hebt aangemeld bij OpinieLand krijg je een mail om je inschrijving te bevestigen. We vragen je dan nog een paar extra vragen te beantwoorden om je inschrijving af te ronden. Die achtergrondvragen zijn belangrijk, omdat we er voor willen zorgen dat je alleen uitnodigingen voor vragenlijsten krijgt, die je ook echt kunt invullen.

Aan de slag

Nadat je je volledig hebt ingeschreven kun je alvast aan de slag met het invullen van je profiel op de website. Na het inloggen vind je onder ‘Mijn Account’ je de optie ‘Mijn profiel’ waar je meer details kunt invullen. Dat zijn vragen die betrekking hebben op bijvoorbeeld je werk, gezondheid en vrijetijdsbesteding. 

mijn profiel


Dat willen we natuurlijk niet zomaar weten, maar we stellen die vragen omdat we je dan betere uitnodigingen kunnen sturen. Omdat we er voor willen zorgen dat je ook echt steeds een beloning kunt krijgen, zorgen we er voor dat we uitnodigingen sturen aan die mensen voor wie het onderzoek het meest geschikt is. Op die manier kun je altijd geld blijven sparen, omdat je voor elke volledig ingevulde vragenlijst een beloning bij ons krijgt.

Wanneer je je toch wilt uitschrijven

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je je toch wilt afmelden. We vinden het jammer dat je weggaat, maar ook het uitschrijven als lid is heel gemakkelijk. In het menu ‘Mijn Account’ vind je ook de knop ‘Afmelden’. Omdat we graag weten of wij onze onderzoeken nog beter kunnen maken, geven we je daar de gelegenheid wat feedback te geven. Ook als je niets kwijt wilt kun je je zo afmelden: je krijgt de keuze om wel of niet feedback aan ons te geven. 

afmelden

Heb je je later bedacht, dan kun je je te allen tijde opnieuw inschrijven. Je moet dan natuurlijk wel de oorspronkelijke stappen opnieuw doorlopen, en bent je oorspronkelijke profiel kwijt.

Geld verdienen

Ben je nieuw bij OpinieLand, dan wil je misschien weten hoe je na een aantal vragenlijsten kunt zien hoeveel geld je tegoed hebt. Als je bent ingelogd kun je onder ‘Beloningen’ een overzicht vinden van het totaal aantal punten. Daar zie je ook direct hoe veel je nog moet sparen om geld uitgekeerd te krijgen op je PayPal rekening.

Wij zien je natuurlijk graag terug als lid in onze online onderzoeken. Het is een van de makkelijkste manieren om online geld te verdienen, en ons team helpt je graag bij problemen die je heb met je profiel. Met bovenstaande uitleg kom je vast al een heel eind.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.