« Terug naar Blog

De blijvende voordelen van meedoen met online onderzoek

Aparte producten en Ideeën


Nieuwe trends en ontwikkelingen brengen we in kaart met online onderzoek. Zo kunnen we producten verbeteren op basis van wat Nederlanders vinden van de spullen die ze in winkels kopen. We hebben daarvoor jouw hulp nodig, en waarderen je mening die je in onze online onderzoeken geeft. In ruil voor je tijd geven we je graag een beloning, zodat je ook dit jaar weer geld kunt verdienen met het doen van online onderzoeken.

Gratis jouw mening geven

Het meedoen aan de enquêtes waar we je voor uitnodigen is geheel gratis. Met het geven van je mening oefen je direct invloed uit op producten en diensten in Nederland en Europa. Zo help je dus mee aan de ontwikkeling van producten.

Voor elke vragenlijst die je bij ons volledig invult verdien je bij OpinieLand punten. Op die manier laten we onze waardering blijken voor jouw inzet, waarmee je allerlei bedrijven helpt om zichzelf te verbeteren. Het meedoen aan online onderzoeken is een unieke kans om echt invloed uit te oefenen op producenten.

Geld verdienen met onderzoeken

De punten die je verdient met de online onderzoeken kun je inwisselen voor cadeaubonnen van merken als bol.com, Zalando en Media Markt. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen je punten in te wisselen voor iTunes codes waarmee je tegoed op iTunes kunt kopen.

Wil je direct geld op je PayPal rekening, dan kan dat ook: je punten zijn ook inwisselbaar voor tegoed op een gecontroleerde rekening van PayPal. Als laatste optie kun je meedoen aan een verloting. Met je punten kun je extra loten kopen voor onze loterij waarmee je elk kwartaal een geldprijs kunt winnen.

Door het meedoen aan de enquêtes steun je ook gratis een goed doel. Iedere keer als je een vragenlijst hebt ingevuld, maken wij geld over naar een goed doel dat je kunt kiezen. Zo help je niet alleen producten te verbeteren, maar zorg je er ook voor dat goede doelen hun werk kunnen blijven doen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.