« Terug naar Blog

Je mening in online onderzoeken is belangrijk

Je mening in online onderzoeken is belangrijk


Bij het doen van onderzoeken, ook online, is het voor ons natuurlijk van groot belang dat we zo goed mogelijk je mening in kaart brengen. We doen dat op verschillende manieren, zo vragen we je een profiel bij te houden, zodat we al iets meer van je weten. Op die manier hoeven we je dan niet uit te nodigen voor een vragenlijst over rijgedrag, als je geen rijbewijs hebt. Zo zorgen we er voor dat je vragenlijsten dus beter in kunt vullen.

Er zijn ook nog andere manieren waarop we er voor zorgen dat we goed onderzoek blijven doen. Een juiste manier van onderzoeken is voor ons belangrijk, omdat we écht willen weten wat jij denkt. Voor ons is dat zo belangrijk dat we ook lid zijn van marktonderzoek organisatie MOA.

Door ons lidmaatschap van MOA, de Markt Onderzoek Associatie, zijn we verplicht ons aan een aantal regels te houden. Je kunt er dus altijd van op aan dat we op een goede manier onze onderzoeken uitvoeren, én dat we de resultaten op de juiste manier gebruiken.

Het lidmaatschap van MOA

Met het lidmaatschap van MOA zorgen we er aan de ene kant voor dat we onderzoeken juist uitvoeren. De regels die zij voorschrijven stellen minimale eisen aan de onderzoeken die uitgevoerd worden, zodat je weet dat resultaten goed te interpreteren zijn, en vergelijkbaar blijven.

Jouw mening is natuurlijk belangrijk in onderzoeken. En ons lidmaatschap van MOA is een waarborg voor correct gebruik van de resultaten die uit het onderzoek volgen.

De regels zorgen er onder andere voor dat de antwoorden die je ons geeft op een controleerbare en duidelijke manier worden gebruikt. De antwoorden die je geeft in de vragenlijsten worden dus ook echt gebruikt om veranderingen in gang te zetten.

Goed meten

Het lidmaatschap van MOA is voor ons belangrijk. We werken zo zorgvuldig mogelijk. Doordat we met het lidmaatschap ook echt kunnen laten zien dat we ons ook daadwerkelijk aan een set regels houden, kan iedereen zien dat we je mening goed in kaart willen brengen. Bovendien zorgt het lidmaatschap er ook voor dat we er ook op aangesproken kunnen worden: door de MOA is OpinieLand controleerbaar en betrouwbaar.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.