« Terug naar Blog

Handig om te weten bij het meedoen aan online vragenlijsten

Wintersport


Wanneer je meedoet aan onze online vragenlijsten kan het altijd voorkomen dat je zelf nog met vragen zit. We proberen onze enquêtes zo duidelijk mogelijk te maken, maar voor al je vragen hebben we ook de beschikking over een helpdeskteam.

Voor vragen over online onderzoeken van OpinieLand kun je in onze FAQ terecht. Daar vind je antwoorden op veel vragen, zoals over welke emails je van ons ontvangt. In de FAQ vind je verder antwoord op vragen over wat er gebeurt als je lid bent geworden en je eerste uitnodigingen voor een onderzoek wilt ontvangen.

Introducing: ons helpdeskteam

Wanneer je in de FAQ toch geen antwoord hebt gevonden, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij willen graag dat je zo goed mogelijk antwoord kunt geven op de vragen die wij je voorleggen in onze vragenlijsten, en helpen je dus ook graag verder. Vragen die we niet in de FAQ beantwoord hebben kun je dan ook stellen aan onze helpdesk. Ons team helpt je graag verder met online vragenlijsten via het contactformulier op onze site.

Met het “Contactformulier OpinieLand helpdesk” kunnen we je snel en efficiënt verder helpen. We staan alle werkdagen, dus 5 dagen per week, voor je klaar. Zo kunnen we je dan ook helpen bij meer ingewikkelde vragen over het meedoen aan onze vragenlijsten. Je krijgt dan vaak dezelfde dag nog antwoord, afhankelijk van het soort vraag duurt het maximaal 3 dagen voor je van ons hoort.

Tips bij het invullen van enquêtes

Voor elke volledig ingevulde enquête kunt je nieuwe punten verdienen. We begrijpen natuurlijk dat je daarom ook goed en snel je vragenlijst wilt doorlopen. Dat proberen we zo makkelijk mogelijk te maken, en we hebben ook een paar vaste tips voor je.

  • Tip 1: In de uitnodiging voor het onderzoek staan soms extra instructies. Lees altijd eerst de uitnodiging voor je een online vragenlijst start.
  • Tip 2: Je browser moet up-to-date zijn, dat werkt veiliger en makkelijker.
  • Tip 3: Zorg ervoor dat JAVA en Flash geïnstalleerd zijn, en ook de laatste updates hebben gehad.
  • Tip 4: Voor speciale online onderzoeken, bijvoorbeeld dagboekstudies, krijg je extra punten. Deze speciale extra toelage wordt soms later aan je tegoed toegevoegd dan je voor een klein onderzoek gewend bent.
Wij wensen je heel veel succes bij het doen van onze online onderzoeken, en staan altijd klaar om je te helpen. Jouw mening telt bij ons.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.