« Terug naar Blog

Wereldwijd de beste manier om je stem te laten horen

Internationale Vrouwendag


De beste manier om naar jouw mening te luisteren is gebruik te maken van een wereldwijd netwerk. Zo krijgen de juiste mensen jouw stem te horen, en blijven wij zelf op de hoogte van de beste manieren om vragenlijsten op te zetten. Zo krijg je altijd relevante vragen, ook op mobiel, en kun je online geld blijven verdienen.

OpinieLand staat dan ook niet op zich zelf, het is opgericht in Nederland, maar nu eigendom van Survey Sampling International, LLC. Doordat we een ‘OpinieLand’ in heel veel verschillende landen hebben, we onderdeel zijn van een internationaal bedrijf kunnen we jouw stem laten horen bij grote en kleine klanten.

Werken aan betere producten

Samen werken we zo aan steeds betere producten. Jouw mening telt daarbij. En omdat we zo blij zijn met jouw mening zorgen we ook dat je steeds kunt blijven meedoen aan nieuwe onderzoeken. Word lid bij OpinieLand, en je stem komt terecht bij de mensen die er toe doen. Zo worden diensten en producten steeds afgestemd op wat onze leden zeggen.

En doordat we internationaal opereren kunnen we jou stem ook leggen naast die van iemand uit Frankrijk, of China! Dan kunnen we nog beter kijken naar de verschillen per land. Meedoen betekent dus echt verbeteringen mogelijk maken, en met je mening online geld verdienen.

Doe mee

Het is dus niet verwonderlijk dat we in zoveel landen in Europa, en over de hele wereld leden hebben die graag hun mening geven in een enquête. Doe ook mee, en start met het verdienen van geld en het verbeteren van producten die je dagelijks gebruikt.

OpinieLand werkt als deel van SSI samen met marktonderzoeksbureaus om online onderzoek uit te voeren over de hele wereld. Daarnaast zijn we ook direct verbonden met de fabrikanten van allerlei producten, die we zo steeds kunnen helpen verbeteren.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.