« Terug naar Blog

Op ons blog lees je meer over meedoen met vragenlijsten

Welke producten kies jij?


We zorgen er graag voor dat onze vragenlijsten zo goed mogelijk bij je aansluiten. Dat doen we door onze online onderzoeken te richten op die mensen die ook echt antwoord kunnen geven op de vragenlijsten. Toch kan het zijn dat je zelf nog met vragen zit. Daarom geven we je op ons blog regelmatig extra tips.

Met onze tips over je profiel, of het uitkiezen van beloningen maken we online geld verdienen nog makkelijker. Je leest op ons blog bijvoorbeeld waarom we je soms extra vragen stellen, of hoe je je profiel het beste invult.

We plaatsen ook regelmatig mini polls in het ledengedeelte van OpinieLand waar je jouw mening kunt laten gelden. We stellen je vragen over verschillende onderwerpen en de resultaten koppelen we terug in onze artikelen.

Weetjes over Nederland en onderzoek doen

Natuurlijk kijken we ook graag naar onderzoeken die bijvoorbeeld het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) doet onder Nederlanders. Voor leuke weetjes over Nederland, of wat Nederlanders graag doen kun je ook op ons blog terecht.

Elke week brengen we je nieuws over OpinieLand, geld verdienen met onderzoeken of iets nieuws over het gedrag van mensen in Nederland. Daarnaast lees je natuurlijk ook welke stedentrip je het beste kunt boeken.

Door ons blog bij te houden blijf je op de hoogte van de beste tips om het meedoen aan vragenlijsten zo makkelijk mogelijk te maken. We blijven steeds onze manier van onderzoek doen aanpassen, zodat je nu bijvoorbeeld ook mobiel vragenlijsten goed kunt invullen.

Je laat je stem horen

Door mee te doen met de vragenlijsten kun je dus eenvoudig geld verdienen, maar vooral ook je stem laten horen. Doordat de uitkomsten van onderzoeken direct bij beslissers op tafel komen, heeft jouw mening ook echt impact. Op die manier maak je het verschil, simpelweg door jezelf te laten horen.

De Suikertaks, die ze in België al hebben, behandelden we ook op ons blog. Over dit soort onderwerpen hebben veel mensen een sterke mening, en we vinden het belangrijk die stem ook te laten horen. Daarom zorgen we er voor dat we af en toe aandacht besteden aan wat mensen vinden, en hoe men in andere landen tegen dezelfde soort zaken aankijkt.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.