« Terug naar Blog

Het voordeel van onze online onderzoeken

online vs offline onderzoek

Is het je wel eens opgevallen dat je eigenlijk nooit onderzoeken van OpinieLand op papier ziet? Natuurlijk is het doen van online vragenlijsten inmiddels zo gewoon geworden dat je er misschien niet bij stil staat, maar er bestaan ook onderzoeken die met de hand gedaan worden. Alleen, wij doen zelf graag het onderzoek online. En daar hebben we natuurlijk een reden voor.

Het doen van onderzoeken via internet is ten eerste heel snel. Daar kun je je vast iets bij voorstellen. We hoeven geen formulieren te verzamelen, en kunnen direct via de computer zien wat jouw mening over allerlei onderwerpen is. De tijd dat computeronderzoek bijna niet voorkwam, is inmiddels al weer bijna twintig jaar geleden.

Onze leden willen graag internetonderzoeken

OpinieLand is speciaal opgericht om onderzoeken online te doen. Vanaf het begin van deze website zijn we dus bezig met internet. Onze leden geven ook aan dat ze graag de onderzoeken online doen. En daar hoor jij vast ook bij. Onze website is daar speciaal voor gestart, maar inmiddels is er zo’n groei van online activiteiten dat heel veel mensen graag op internet onderzoek doen.

Snelheid is niet de enige reden dat we er voor kunnen zorgen dat je bij ons je geld kunt verdienen met het geven van jouw mening. Ook de kwaliteit van de antwoorden is gebaat bij online onderzoek. Zo kunnen we onderzoeken minder saai maken, extra voorbeelden geven en preciezere vragen stellen dan op papier mogelijk is. Door gebruik te maken van een computer kunnen we precies diegene uitnodigen die ook echt antwoord kan geven op de vragen. Bij een gesproken interview moet je veel meer mensen aanspreken om iemand te vinden die ook echt een bepaald product gebruikt.

De juiste mensen in onze onderzoeken

Als jij de juiste persoon bent, dan zijn we naar jou op zoek. Doordat we je vragen iets over jezelf te vertellen, weten we precies wie we uit moeten nodigen. Zo kunnen we er voor zorgen dat we niet snel iemand teleurstellen. Dat is dus een groot voordeel van online onderzoek doen. En met één mailtje ben je op de hoogte.

Voor elk onderzoek dat op je staat te wachten en dat je geheel invult verdien je punten. Zo kun je dus mooi wat geld verdienen, terwijl je ook helpt om producten en diensten te verbeteren.

Soms zorgt het invullen van online enquêtes ook voor aanpassingen in bestaande producten. Organisaties doen uitgebreid onderzoek, en door de mening te vragen van hun gebruikers kunnen zij inspelen op de behoeften. Wij willen je graag belonen voor die inzet, daarom bestaat ons puntenprogramma.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.