« Terug naar Blog

Welke producten kies jij?

Welke producten kies jij?


Onderzoek toont aan dat mensen minder snel kiezen voor een huismerk van een supermarkt. Op wat voor manier doe jij dat?

En zijn naar jouw mening de huismerken ook minder dan de ‘A-Merken’, of zijn er andere redenen om voor het een of het ander te kiezen? Het aantal mensen dat kiest voor een huismerk uit de supermarkten is iets meer dan een kwart van alle shoppers, maar met 26,9 procent is het het laagste aandeel in vier jaar.

Het onderzoek kwam eind vorige maand naar voren. Verder blijkt uit datzelfde onderzoek, het zal je nu niet verbazen, dat er meer geld ging naar merkproducten.

Hoe kies jij je aankopen?

Bij OpinieLand zijn we met name erg geïnteresseerd in welke producten jij zoal koopt. Merkproducten, of huismerken? Veel van de online onderzoeken die we doen gaan in op de producten die je koopt, of eerder hebt gekocht. Op die manier krijgen we een beeld van het soort producten dat je aanschaft.

Verder horen we natuurlijk graag jouw mening over de producten. Want dat je iets vaak koopt, wil natuurlijk niet zeggen dat je er ook blij mee bent. Omdat we met onze online onderzoeken graag meer weten over jouw mening, kijken we dus ook naar je ervaring met de dingen die je aanschaft. Op die manier heb je dus met het geven van jouw mening ook direct invloed op de fabrikanten van deze producten.

De uitkomsten van onze onderzoeken komen namelijk ook echt op het bureau van belangrijke bedrijven te liggen. Zij willen graag weten hoe ze kunnen veranderen, en jij helpt ons met het beste advies. En daarom bieden we je ook mooie prijzen en een goede beloning voor je deelname in onze online onderzoeken. Voor elke geheel ingevulde vragenlijst verdien je weer punten.

Prijzen

Volgens de Consumentenbond ligt er een flink prijsverschil tussen merkproducten en de huismerken. Uit een reactie van de bond blijkt dat er tussen een A-merk en een huismerk ruim 31 procent verschil kan zitten. Wat is jouw mening over die verschillen?

Is zo’n prijs de moeite waard, of verwacht je toch iets anders?

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.