« Terug naar Blog

Hoe lang besteed jij aan je uiterlijke verzorging?

Hoe lang besteed jij aan je uiterlijke verzorging?


We doen allemaal wel íets aan onze uiterlijk verzorging, maar de een natuurlijk meer dan de ander. Waar de ene van mening is dat de dag niet begonnen is zonder make-up, houdt de ander het alleen bij een douchebeurt. Ondanks al deze verschillen kunnen we wel vaststellen dat uit onderzoeken blijkt dat we in Nederland gemiddeld veel tijd besteden aan onze uiterlijke verzorging.

Of al die bestede tijd het ook echt waar is, daar kun je natuurlijk ook nog van mening over verschillen. We horen natuurlijk weer graag jouw ideeën over opmaken, verzorging en de tijd die we daar in Nederland aan besteden. Dat de Nederlander het qua bestede tijd in ieder geval niet slecht doet blijkt wel uit de onderzoeksresultaten die sinds kort online te vinden zijn.

Even tijd voor uiterlijke verzorging

Wereldwijd zijn Italianen, Argentijnen en Amerikanen het ijdelst, zo lazen we afgelopen maand in de media. Maar, uit het onderzoek kwam ook naar voren dat Nederlanders gemiddeld 0,6 uur meer tijd dan gemiddeld aan uiterlijke verzorging besteden.

Die verzorging betreft volgens die onderzoek het hele pakket aan ‘verzorging’, van douchen en scheren tot het aanbrengen van make-up. Hoeveel tijd besteed jij aan jezelf? Kom je ruim boven het gemiddelde van vier uur per week uit, of blijf je daar nog onder?

Verzorgingsproducten

Omdat uiterlijke verzorging voor de Nederlander heel belangrijk is, horen we ook graag jouw ideeën over de producten die je daarvoor gebruikt. We doen regelmatig onderzoek naar allerlei verschillende producten, en horen dan graag jouw mening.

Dan kan het bijvoorbeeld zo zijn dat we van je willen weten hoe vaak je een product gebruikt, of bijvoorbeeld meer willen weten over hoeveel je van iets gebruikt. Dat soort vragen helpt ons om in een online onderzoek precies te weten te komen hoe iets echt gebruikt wordt door jou. En met het geven van je mening over verzorgingsproducten help je de fabrikanten ook weer verder.

Op die manier worden producten beter, gemakkelijke en sneller bruikbaar. Dan hoef je misschien straks ook geen ruime vier uur per week voor de spiegel te staan.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.