« Terug naar Blog

We steunen graag goede doelen

Cyberpesten


Uit de laatste cijfers over vorig jaar blijkt maar weer eens dat Nederlanders graag goede doelen steunen. We staan dan wel bekend als een zuinig volkje, maar we tasten toch regelmatig goed in de buidel als het op donaties aankomt. Wij merkten al lange tijd dat we graag een goed doel verder helpen. Daarom kun je ook al sinds het begin van OpinieLand goede doelen steunen. Op die manier hebben we al veel donaties kunnen doen, doordat we doelen steunen bij elke online vragenlijst.

Maar, het blijkt nu ook weer uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. (CBS). Sinds 2004 groeit het geld dat we aan goede doelen doneren gestaag. Het nieuwe millennium heeft goede doelen in ieder geval veel goeds gebracht.

Steun een goed doel in een vragenlijst

Bij OpinieLand doneren we door onze leden de kans te geven bij elke online vragenlijst een goed doel te kiezen. Zo steunen we bij elk onderzoek een goed doel, en dat doen we al sinds het eerste begin van onze website. Bij al die jaren online onderzoek doen kwamen we er achter dat jullie graag je mening geven, en het verschil maken. Dat ‘verschil maken’ komt ook tot uiting in de waardering voor onze goede doelen, de positieve reacties spreken voor zich.

Zo kun je met het doen van onze vragenlijsten gemakkelijk online geld verdienen, en tegelijk ook extra het verschil maken, doordat je weet dat we bij elke vragenlijst een doel steunen. We willen je dan ook graag weer hartelijk bedanken voor je vertrouwen, en de moeite die je steekt in het doen van onze online onderzoeken.

We doneren graag

Nederlanders doneren ook zelf graag. Niet alleen onze online onderzoeken worden enthousiast gedaan, maar ook zonder enquête doneren mensen enthousiast. Uit de cijfers van het CBS blijkt dat we in 2012 en 2013 zelfs zo’n 400 euro aan goeden doneerden, per huishouden. Dat is vrij aardig bedrag, Nederlanders zijn dus best gul.

Vooral ouderen zijn vrijgevig, maar ook de jongeren doen het niet slecht. Wanneer je bij ons meedoet aan onze enquêtes steun je zelfs nog meer doelen. Zoals Stichting Wens op Wielen. De initiatiefnemers van Stichting Wens op Wielen willen mooie voertuigen op een structurele basis gratis beschikbaar kunnen stellen aan stichtingen die kinderwensen in vervulling laten gaan. Bekijk hier welke doelen we nog meer steunen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.