« Terug naar Blog

Zo laat je online je stem horen!

In online onderzoeken verdien je geld met je mening


Hoe laat je nu online van je horen? Veel mensen hebben wel een mening over de producten die ze dagelijks gebruiken, maar in contact komen met de mensen die ze bedenken is nog niet zo gemakkelijk. Toch kun je, ook zonder de directeur zelf op te bellen, makkelijk jouw mening laten horen. Door mee te doen met online marktonderzoek laat je je stem horen en krijg je ook nog eens betaald.

Met het meedoen aan online betaalde vragenlijsten verdien je een extraatje, en zorg je er voor dat bedrijven direct te horen krijgen wat jij echt vindt. De online onderzoeken worden door talloze bedrijven ingezet om te onderzoeken hoe mensen over hun producten denken. En het mooiste is; jouw mening komt dan direct terecht bij de mensen die het product bedacht hebben.

Online geld verdienen met vragenlijsten

Er zijn veel verschillende manieren waarop je online je mening kunt geven. Via social media, bijvoorbeeld. Steeds meer mensen weten op die manier bedrijven te bereiken. Maar, de enige manier om echt je mening te kunnen geven blijft via online onderzoeken. Zo ben je er namelijk zeker van dat jouw plannen direct op het bureau van degenen belanden die ook echt het verschil kunnen maken. De beslissers, en niet de webcare-medewerker.

Via OpinieLand kun je op die manier direct je mening geven in onze online enquêtes. En dat waarderen we zo, dat we je graag belonen voor de moeite. Zo help je dus bij het verbeteren van producten en diensten, terwijl je er ook nog eens voor betaald krijgt.

Bloggen over jouw ideeën

Er zijn natuurlijk nog meer manieren om jouw invloed te doen gelden. Zo zijn er steeds meer mensen die bloggen over de producten die ze gebruiken. Er zijn foodbloggers, binnenhuisbloggers en beautybloggers, een leuke en snelle manier om te laten horen hoe jij over het eten, meubilair of schoonheidsproducten denkt.

Op welke manier je nu van je laat horen, via een blog, social media of via online vragenlijsten: het is belangrijk dat bedrijven weten wat jouw mening is. Alleen op die manier zorg je er voor dat er ook echt iets verandert.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.