« Terug naar Blog

We maken online geld verdienen steeds makkelijker

Cyberpesten


Omdat we het geven van een mening graag stimuleren kun je bij ons online geld verdienen door het meedoen aan vragenlijsten. Op die manier willen we onze waardering laten zijn voor de tijd die je vrijmaakt voor onze enquêtes. Je kunt de punten die je verdient niet alleen omzetten in geld op bijvoorbeeld je PayPal rekening, maar ook inwisselen voor vouchers van webwinkels.

We zijn steeds op zoek naar de beste manier om je te belonen. Zo merken we dat veel mensen het vooral belangrijk vinden dat ze hun mening mogen geven, en dat die ook echt invloed heeft. Daarom doneren we na elke volledig ingevulde vragenlijst een bedrag aan een goed doel, dat jij kunt kiezen: veel van onze leden vinden het belangrijk dat ze wat aan de wereld kunnen bijdragen.

De beloningen die je kunt verdienen

Natuurlijk blijven we altijd actief bezig met het zoeken naar nieuwe manieren om onze waardering te laten blijken. Er zijn ook verschillende soorten onderzoek, dus het aantal punten dat je kunt verdienen verschilt soms ook. Omdat voor een dagboekstudie meer tijd kwijt bent dan één losse enquête kunnen we je ook een grotere beloning geven, wanneer je klaar bent met het onderzoek.

We willen ook graag weten of de soort beloningen wel aansluiten bij wat jullie als leden van ons verwachten. We hielden daarom een minipoll op de website, om te zien of onze leden nog tevreden zijn over deze manier van online geld verdienen.

Een minderheid van 16 procent zegt niet tevreden te zijn, we zien dus dat de meeste mensen gelukkig niet ontevreden zijn over onze beloningen.


In totaal geeft 45 procent aan tevreden te zijn met de beloningen die we aanbieden. Nog eens 39 procent zegt “een beetje”, we horen dus van jullie dat er af en toe nog wel ruimte voor verbetering is. Elk jaar passen we de manieren waarop je bij ons beloningen kunt verdienen verder aan, juist omdat we merken dat de wensen ook veranderen. Op die manier zorgen we er altijd voor dat de manieren van online geld verdienen ook echt bij onze leden passen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.