« Terug naar Blog

Je vrienden kunnen ook meedoen aan de onderzoeken van OpinieLand

Nodig vrienden uit

Bij OpinieLand kun je daadwerkelijk invloed uitoefenen. Daarom vragen we je als lid van ons panel regelmatig mee te doen aan onze online onderzoeken. Voor die onderzoeken hebben we niet alleen jouw mening nodig, maar proberen we een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat alle Nederlanders vinden. We nodigen dan ook graag jouw vrienden en familie uit om mee te doen.

Door het geven van je mening in de onderzoeken zorg je voor echte veranderingen in producten en diensten van bedrijven. We brengen zo zorgvuldig mogelijk de mening van Nederland in kaart, en zorgen dat die terecht komt bij de mensen die de beslissingen nemen.

Als waardering voor je inzet geven we je steeds een beloning. Na elke volledig ingevulde vragenlijst ontvang je punten. Zo spaar je snel heel wat geld bij elkaar.

Jouw mening is belangrijk

Met het meedoen aan onze vragenlijsten leren jij en je vrienden waar verschillende bedrijven mee bezig zijn. Doordat het gaat om nieuwe ontwikkelingen, kom je door de onderzoeken in aanraking met ontwikkelingen die je nog niet in de winkel vindt.

Meedoen aan OpinieLand geeft je dus invloed, een kijkje in de keuken en een mooie beloning. Zo spaar je eenvoudig voor vouchers van MediaMarkt, bol.com en de Bijenkorf.

Jouw vrienden kunnen ook meedoen

Met de mening van jouw vrienden en bekenden wordt OpinieLand nog sterker. We selecteren steeds onderzoeken die het beste bij je passen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en krijg je steeds vragen waar je ook echt iets mee kunt. Dat is de reden dat we je ook steeds een beloning kunnen blijven geven bij deelname.

Naast je invloed en het sparen voor beloningen zitten er nog meer voordelen aan het meedoen aan de onderzoeken. Na elke volledig ingevulde vragenlijst krijg je de mogelijkheid een goed doel uit te kiezen. Wij doen dan een donatie aan dat doel. Zo helpen we ook om de wereld steeds een beetje te veranderen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.