« Terug naar Blog

Wat is jouw mening over deze paasactiviteiten?

Activiteiten Pasen

Pasen, voor veel mensen een extra lang weekend. Maar wat doe je in dat weekend? Hoe vier jij de paasdagen, en ga je er misschien nog een dagje tussenuit? Wij bekeken een aantal leuke dingen die je kunt gaan doen met de Paasdagen en selecteerden wat uitjes en dingen waarvoor je gewoon thuis kunt blijven.

Zo bepaal je dus zelf hoeveel, of weinig, geld je met de paasdagen kwijt bent. En wat blijkt: er zijn een hoop verschillende activiteiten georganiseerd voor de Paasdagen. Wij horen graag jouw mening over wat je leuk vindt. Want, daar zijn we natuurlijk altijd extra in geïnteresseerd: jouw mening. Dat is ook de reden dat waarom we online onderzoeken doen, jouw mening bij bedrijven en organisaties op tafel krijgen.

Wat vind je van deze paasactiviteiten?

Er zijn een aantal haast traditionele grote activiteiten, waar je met Pasen heen kunt. Ten eerste zijn er in Zandvoort de paasraces. Een jaarlijks sportevenement op het circuit van Zandvoort. Op zowel zaterdag en zondag zijn er races, met ook de primeur van een nieuwe klasse. Als je een sport- of autoliefhebber bent, dus echt iets waar je bij moet zijn.

Ben je meer een muziekliefhebber? Dan is er Paaspop, het begint vandaag al, maar duurt nog tot en met zondag, en er zijn zoveel optredende artiesten, dat er voor elk wat wils is. Er is plaats voor pop, metal en hardrock, maar ook nederhop. Wist je trouwens dat de organisatie van Paaspop mede de inspiratie is geweest voor het Rotterdamse Scumbash festival?

Of wil je eieren zoeken?

Voor ouderwets eieren zoeken kun je bijvoorbeeld naar de Paaskermis in Deventer. Naast dat Deventer gewoon een mooie oude Nederlandse stad is, zorgt de kermis met Pasen voor een extra mooie sfeer. De kermis bestaat niet alleen uit attracties, maar ook uit speciale activiteiten. Zoals, inderdaad, paaseieren zoeken.

Ben je van mening dat Pasen gewoon thuis gevierd moet worden, dan hebben we ook nog wel een leuk idee voor je. In Oost-Europa wordt het Paasfeest nog uitbundiger gevierd dab hier, en daar is in verschillende gebieden het schilderen van paaseieren een grote traditie geworden. Probeer eens iets anders dan stippen of strepen, en ga thuis paaseieren schilderen in deze kunstzinnige traditie. We hebben online al heel wat voorbeelden gevonden voor je.

Wat je ook met Pasen gaat doen, we hopen dat je een geweldig weekend hebt. Hoe volgend jaar Pasen nog beter wordt, bepaal je ook zelf. Door je mening te geven in onze verschillende online onderzoeken help je bedrijven en organisaties om hun diensten verder aan te passen. Zo maak je dus meer veranderingen mogelijk.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.