« Terug naar Blog

Het is altijd druk in de spits: hoe reis jij?

Cyberpesten


De filedruk is eind vorig jaar alleen maar toegenomen. Wat vind jij van de manier waarop we nu nog steeds naar ons werk moeten reizen? Volgens de VerkeersInformatieDienst (VID) nam de filedruk vorig jaar met een kwart toe. Nadat er sinds 2007 een daling was, zien we nu weer een toename, die nog enigszins beperkt is gebleven doordat de kabinetten Rutte meer wegen hebben laten aanleggen.

Het reizen met de auto is dus niet altijd een pretje. We doen dan ook constant onderzoek naar de manieren waarop mensen werken. Ook naar het feit dat steeds meer mensen online kunnen werken, gewoon vanuit huis. We zijn dagelijks op zoek naar de mening van Nederlanders over werken, het verkeer en de producten die ze kunnen kopen. Zo maken we samen alles steeds een stukje beter.

Maar met de trein is ook niet altijd leuk

Over drukte en reizen hebben veel treinreizigers ook nog wel het een en ander te zeggen. De Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft zelfs aangekondigd oude treinen langer in dienst te houden om de drukte op te vangen. Zo wordt het type ‘Apekop’ toch nog langer in dienst gehouden. Extra drukte en een tekort aan materiaal begonnen een probleem te worden en naar de mening van de minister moest er dan ook snel met een oplossing gekomen worden.

Reis jij met de trein naar het werk? En hoe gaat dat, is het altijd druk, of valt het naar jouw mening wel mee? Het reizen en de manier waarop mensen hun woon-werkverkeer ervaren wordt onder andere bekeken met behulp van online enquêtes.

Bij OpinieLand houden we er van als mensen hun mening kunnen geven, en daarom hebben we ook elke week nieuwe vragenlijsten waarmee we de meningen peilen. En omdat we jouw mening zo belangrijk vinden, geven we je ook een beloning voor het meedoen aan onze vragenlijsten. Zo kun je gemakkelijk online wat geld verdienen.

Jouw mening over files

Natuurlijk worden files niet direct korter doordat jij je mening geeft, maar je helpt wel een beter idee te krijgen van de omstandigheden. Zo kunnen we er voor zorgen dat nieuwe ideeën en meningen snel worden opgepakt. Met het online geven van je mening in vragenlijsten zorg je er voor dat jouw opinie direct op de goede plek terecht komt. En dan sta je later misschien niet meer vast bij Gouda.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.