« Terug naar Blog

Dit kun je doen met wat je met onze online onderzoeken verdient

de beloningen in onze webshop


Door mee te doen met onze onderzoeken kun je mooi iets extra’s verdienen. Maar wat kun je nu precies doen met die punten die je na elke ingevulde vragenlijst krijgt? Elke keer als je een vragenlijst geheel hebt afgerond verdien je punten die je kunt inwisselen voor vouchers in onze webshop.

We kunnen je die beloningen blijven bieden doordat we steeds zorgen dat onze vragen ook echt bij jou passen. Op die manier is je mening altijd van belang, en komt deze direct terecht bij de mensen die beslissingen nemen over producten. Zo zorg je er dus ook voor dat producten echt veranderd kunnen worden op basis van wat jij en andere Nederlanders vinden.

Dit verdien je bij ons

Je kunt de beloningen die je krijgt dus bij ons inwisselen voor vouchers. Die vouchers kun je online bij allerlei winkels gebruiken om iets te kopen. Door het meedoen aan onderzoeken verdien je dus direct een beloning die je kunt gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld cadeaubonnen beschikbaar voor Zalando, Media Markt en Douglas.

Wat dacht je van een nieuw koffiezetapparaat, gekocht met een bon van Blokker? Ook die bonnen kun je via onze website aanschaffen met punten die je verdient bij enquêtes. En nieuwe koptelefoon, via Coolblue, ook dat kan. Of je haalt via bol.com een boek over vrijheid en eindelijk kunnen doen waar je eigenlijk naar verlangde.

Veel mogelijkheden

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Met de vouchers en cadeaubonnen in onze webshop kun je zo veel kopen. En dan steun je met het meedoen aan een onderzoek ook nog eens goede doelen.

Je krijgt namelijk niet alleen extra tegoed na het invullen, maar je kunt ook steeds een goed doel kiezen. Wij doen dan namens jou een donatie. Dan help je dus niet alleen producten veranderen, maar je steunt ook goede doelen die voor een betere wereld zorgen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.