« Terug naar Blog

Waarom doen mensen mee aan online onderzoek?

Bijverdienen met OpinieLand


Met het meedoen aan online onderzoek zorg je er voor dat je mening gehoord wordt, en verdien je ook nog eens geld. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, en we verwachten ook niet dat je alleen op ons oordeel afgaat. Ja, we zorgen er voor dat jouw mening ook direct bij bedrijven op tafel komt. En je kunt ook echt beloningen verdienen bij het meedoen aan de vragenlijsten. Maar onze leden zijn er zelf ook al even enthousiast over.

Juist omdat we bij OpinieLand ons steeds blijven verbeteren en ook luisteren naar de opmerkingen die we krijgen zijn we al jaren zo populair. Op die manier kunnen we jullie al heel lang beloningen bieden, en steunen we ook al sinds ons begin goede doelen. Dat kan alleen maar omdat ons beloningssysteem ook echt goed werkt.

Dit zeggen onze leden over online bijverdienen

Dat je inderdaad ook echt geld kunt verdienen, blijkt wel uit de opmerkingen die we binnen krijgen. We horen altijd graag waar jullie je geld of vouchers aan besteden. Zo lezen we, “Het prijzengeld komt héél goed van pas voor wat renovatiekarweitjes in huis”.

En dat je mening ook echt gebruik wordt is voor veel mensen al genoeg beloning. We krijgen regelmatig de vraag of we niet vaker mensen hun mening kunnen laten geven, maar we sturen je natuurlijk het liefst alleen vragenlijsten waar je ook echt het antwoord op kunt geven. Over de online vragenlijsten hoorden we verder bijvoorbeeld, “Vind het leuk om aan de onderzoeken mee te doen en in sommige gevallen leer je er ook iets van”.

Leuke online activiteit

Omdat mensen soms wel genoeg apps hebben en niet altijd zin in spelletjes hebben, merken we ook dat ze graag bij ons komen om eens iets anders te doen. De onderzoeken zijn een leuke manier om online wat tijd te verdrijven, en tegelijk nuttig bezig te zijn. “Veel onderzoeken dus ook vaak mijn mening geven, producenten tips gegeven voor verbeteren van producten”.

Tevreden over het beloningssysteem en altijd fijn om zo je mening te kunnen geven”, en daar doen we het natuurlijk voor. Want we vinden het fijn als fabrikanten echt verder geholpen worden met onze vragenlijsten. We hopen jullie dan ook snel weer in een vragenlijst terug te zien, en nog veel langer beloningen uit te kunnen betalen voor jullie deelname aan onze enquêtes.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.