« Terug naar Blog

Je moet in Nederland zijn om vragenlijsten te doen


Wij vinden jouw mening en je tijd erg belangrijk. En omdat we er graag voor zorgen dat we geen tijd van je verspillen gaan we zorgvuldig te werk bij onze vragenlijsten. Niet alleen zorgen we voor zo goed mogelijke vragenlijsten, we willen je ook geen vragen stellen die je niet kunt beantwoorden.

Zoals je misschien wel weet geven we je een beloning voor elke vragenlijst die je volledig invult. Dat kunnen we alleen maar doen omdat we er goed voor zorgen dat je geen vragen krijgt waar je helemaal niets mee kunt. Natuurlijk kom je weleens verrassingen tegen in een enquête, maar wij doen ons best om onbeantwoordbare vragen weg te laten.

Verrassingen zijn immers vaak leuk, maar vervelende vragen, daar zit niemand op te wachten.

Zo stellen wij jou de beste vragen

Zorgen dat vragen echt bij jou aansluiten doen we op een aantal verschillende manieren. We noemen er hier graag drie. Die drie verschillende handvatten helpen ons de beste vragen te stellen, en ze helpen jou bij het invullen van onze vragenlijsten.

Ten eerste is er je profiel. Als je een profiel aanmaakt bij OpinieLand vragen we je een aantal vragen over jezelf in te vullen. Op basis van die vragen weten we dan een beetje iets van wie jij bent. Zo kunnen we dan vragen over auto’s stellen aan mensen die ook echt een auto hebben, of juist aan mensen zonder rijbewijs, als we de mening van buitenstaanders willen weten.

We geven je ook de gelegenheid je profiel bij te werken, en nauwkeuriger in te vullen op je profielpagina. Je profiel bijwerken is snel en eenvoudig.

Een tweede goede demonstratie van de manier waarop te werk zijn bestaat uit de vragen die we je soms tussendoor stellen. Als je vaker onze vragenlijsten doet, dan zul je gemerkt hebben dat we soms een kort stel vragen stellen voor je de echte vragenlijst krijgt. Dat doen we als we er nog niet helemaal zeker van zijn dat je de juiste persoon voor deze vragenlijst bent. Door je dan wat vragen te stellen weten we zeker dat we je doorsturen naar een enquête waar je ook echt iets aan hebt.

Wanneer je in het buitenland zit

De derde manier waarop we de relevantie van onze vragen bepalen is kijken waar vandaan je onze OpinieLand vragenlijsten opent. Om onderzoeken in te vullen over Nederlandse producten, diensten en actualiteiten moet je in Nederland zijn. Ook bij online onderzoek. Vandaar dat je vanuit het buitenland geen vragenlijsten bij ons kunt invullen.

Met deze drie methoden demonstreren we hoe graag we willen dat je de beste soort vragen krijgt die we je kunnen geven. Jouw mening is voor ons belangrijk, dus we dragen er op deze manier zorg voor dat we jou de juiste dingen kunnen blijven vragen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.