« Terug naar Blog

OpinieLand op Facebook


Steeds meer bedrijven zitten op Facebook, en dat komt omdat steeds meer Nederlanders zelf ook op Facebook zitten. Het één is dus een logisch gevolg van het andere. Met OpinieLand zijn we zelfs al heel lang aanwezig op Facebook. We doen onderzoek naar de opinies van Nederlanders, en dus horen we overal graag wat jullie echt vinden.

OpinieLand was zelfs een van de eerste bedrijven in Nederland die speciale campagnes op Facebook voor hun leden en fans had. Als je al heel lang lid bent, herinner je je misschien onze Valentijnsactie nog. Misschien heb je zelfs wel een prijs gewonnen.

Wij horen graag jouw mening

Met onze enquêtes willen we de mening van Nederlanders in kaart brengen. Zo kunnen we er voor zorgen dat producten en diensten direct beter worden. Door het geven van je mening in een van onze vragenlijsten kun je wat extra’s verdienen en direct invloed hebben op hoe dagelijkse ontwikkelingen worden vormgegeven.

Via onze Facebookpagina willen we jullie steeds updates geven over nieuwe ontwikkelingen, en vooral ook leuke dingen laten zien. Daarom brengen we elke week nieuwe weetjes, informatie over vragenlijsten en regelmatig artikelen die leuk zijn om te delen met je vrienden. We plaatsen ook vaak vragen die je uitdagen om na te denken over wat je nu écht leuk vindt. Wanneer je vragen voor ons hebt, staat onze helpdesk ook altijd voor je paraat.

Doe ook mee op Facebook

Als je ook een Facebook account hebt, ben je welkom om mee te denken op onze Facebookpagina en natuurlijk te reageren op onze stellingen en vragen. Weet je bijvoorbeeld welke stad in Nederland is uitgeroepen tot leukste stad, dit jaar? Dit soort vragen zijn leuk, en geven je een inzicht in de uitkomsten van onze onderzoeken en de manier waarop wij zelf kijken naar de mening van Nederland.

Met onze online vragenlijsten krijg je altijd een beloning en we geven je de gelegenheid om mee te doen aan onze prijstrekking, met een prijs van maar liefst 2000 euro. We doen dit omdat we vinden dat jouw mening over producten zo belangrijk is, en we willen zorgen dat er echte veranderingen mogelijk zijn. We zien je graag terug bij Opinieland, en op onze Facebookpagina.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.