« Terug naar Blog

Jouw mening heeft steeds meer effect


We hechten waarde aan jouw mening. Daarom kun je bij ons ook geld verdienen door het geven van jouw mening in onze vragenlijsten. Maar, dat hebben we je natuurlijk al verteld, en we zijn blij dat je OpinieLand bezoekt omdat je geïnteresseerd bent in het geven van je mening. We leggen je graag uit waarom wij eigenlijk begonnen zijn met het opzetten van online vragenlijsten.

Al sinds het begin van OpinieLand zijn vragenlijsten waar we onze leden voor uitnodigen ons kenmerk. Daarnaast hebben we sinds het begin van ons bestaan steeds geld gedoneerd aan goede doelen, omdat we er in geloven dat we op die manier zelf ook meehelpen met nieuwe dingen ontwikkelen en andere mensen ondersteunen.

Vroeger werden enquêtes natuurlijk heel vaak niet online afgenomen, maar wij zijn juist met OpinieLand gestart toen we de mogelijkheid zagen om internet te gaan gebruiken. Zo is het begonnen: zodra we de mogelijkheden van internet zagen vonden we op die manier het beste meningen konden verzamelen. En zo ontstond onze online community met leden die meehelpen producten te verbeteren.

Het gemak van online onderzoek

De reden dat wij vonden dat internet de perfecte manier was om onderzoek te doen is het gemak. Bij ons kosten vragenlijsten niet veel moeite, en we gebruiken alle mogelijkheden die we hebben om het jullie makkelijker te maken. Zo is niemand meer tijd kwijt dan nodig, en kunnen we jullie blijven belonen voor het meedoen aan onze onderzoeken.

Via onze websites kun je makkelijk aangeven wat je vindt, hoef je niet lang na te denken bij vragen en is het altijd duidelijk wat je intikt. Vergelijk dat maar eens met papieren vragenlijsten, of mensen die je misschien op straat wel eens tegenkomen. Daarom hebben wij ook gekozen voor een opzet die geheel online is, en hangt het hele bestaan van OpinieLand samen met internet.

Jouw bijdrage heeft effect

Destijds, toen we begonnen met onze site, had lang nog niet iedereen internet. Dat was soms lastig, maar ook een uitdaging: hoe zorg je dan toch dat je zoveel mogelijk mensen bereikt? Tegenwoordig is dat natuurlijk geen probleem meer. Internet is nu veruit de makkelijkste manier om veel mensen te bereiken. Daarom gebruiken nu ook veel andere onderzoekers online vragenlijsten om de mening van ‘de Nederlander’ te peilen.

Wij hebben natuurlijk niet stilgezeten en we gebruiken onze voorsprong om steeds betere vragenlijsten te maken. Constant kijken we naar waar jouw interesses liggen, en we vragen je ook regelmatig wat te vertellen over jezelf. Zo weten we welke vragen we jou kunnen voorleggen, en blijven we werken om de juiste vragen aan de juiste mensen te stellen. Daarom heeft het geven van je mening bij ons ook zoveel effect: wij doen er alles aan om te luisteren en jouw opinie gehoord te krijgen bij de bedrijven die er toe doen.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.