« Terug naar Blog

Mensen geven wereldwijd hun mening voor verandering


Weet je wat ‘Mielipidemaailma’ is? Dat is onze website in Finland, en het woord betekent letterlijk ‘Opiniewereld’. We laten over de hele wereld mensen hun opinies met ons delen, zodat bedrijven nog beter kunnen inspelen op de wensen van hun klanten. We hebben websites in Nederland, België, Finland, maar verder ook bijvoorbeeld in Frankrijk, Duitsland, China, Japan en Amerika.

Door mensen over de hele wereld om hun mening te vragen weten we precies wat er speelt. Zo heeft jouw mening direct invloed op de beslissingen die bedrijven wereldwijd nemen, maar ook heel duidelijk op wat er in Nederland moet gebeuren.

Vragenlijsten in alle talen

Je kunt je voorstellen dat het lastig kan zijn om mensen in al die landen de juiste vragen te stellen. OpinieLand heeft al heel lang websites in alle landen om ons heen, en zo zijn we gewend op internationaal samen te werken. Doordat we een internationaal gezelschap zijn, kunnen we dus ook de websites en vragenlijsten in al die talen bij blijven houden. De juiste vragen stellen, kan alleen als je de taal en de cultuur goed kent.

Met onze kennis kunnen we die goede vragen blijven stellen. We hebben de juiste mensen in huis om van Spanje tot Nieuw-Zeeland en van Colombia tot Taiwan vragenlijsten te maken. Al die mensen vragen we regelmatig om hun mening, net zoals hier in Nederland op onze OpinieLand website.

Iedereen doet met onze enquêtes mee omdat je mening ook echt het verschil kan maken. En omdat je bij ons beloningen krijgt voor je online werk, natuurlijk.

Geld verdienen met je mening

Doordat je bij ons meedoet aan online wordt de wereld steeds een stukje beter en efficiënter. Zeker met de hup van alle verschillende sites van OpinieLand wereldwijd. Je hulp waarderen we dan ook graag met een beloning. Je kunt OpinieLand punten inwisselen voor waardebonnen voor winkels als Kruitvat, Praxis, Zalando en bol.com. Een heel eenvoudige manier van online geld te verdienen.

Van OpinieLand tot Mielipidemaailma: overal geven mensen hun mening onze online vragenlijsten. Door jullie steun kunnen we producten beter maken en aan goede doelen blijven doneren.

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquêtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.