« Terug naar Blog

Hoeveel punten heb ik nodig om mijn beloning te krijgen?


Met het meedoen aan vragenlijsten bij OpinieLand verdien je punten. Elke keer als je een vragenlijst volledig in hebt gevuld ontvang je punten. Jouw mening telt echt, en we vinden dan ook dat we onze waardering moeten tonen. Daarom kun je elke keer geld verdienen.

Hoeveel punten heb je nu precies nodig om een beloning te krijgen? Deze vraag is eigenlijk vrij simpel te beantwoorden. In je account op onze site kun je zien hoeveel je moet sparen om een beloning in ontvangst te kunnen nemen. Daar kun je ook kiezen uit verschillende beloningen. Om het je nog makkelijker te maken geven we je hier een lijstje van de verschillende beloningen die je kunt verdienen.

Zoveel punten heb je verdiend

Wanneer je bent ingelogd kun je bovenaan de website via “Beloningen” zien hoeveel het invullen van enquêtes je tot nu toe heeft opgeleverd. Links zie je het aantal punten dat je hebt verdiend. Aan de rechterkant zie je verder een aantal tabjes met mooie beloningen die je kunt krijgen wanneer je punten inruilt.

 

Webshop

Via de optie ‘Webshop’ kun je verschillende cadeaubonnen en digitale vouchers krijgen. Je hebt daarvoor tenminste 1000 punten nodig. Omdat we je belonen voor elke vragenlijst, heb je dat sneller verdiend dan je denkt. Je kunt hier bonnen krijgen voor verschillende bekende merken en shops, waaronder bol.com, Media Markt, Zalando en Douglas.

PayPal

Gespaarde punten kun je ook inruilen voor geld op je PayPal rekening. Daarvoor moet je een gecontroleerd account bij PayPal hebben, waarover we je ook graag het een en ander vertellen. In je OpinieLand account kun je dan kiezen om geld over te laten maken naar jouw PayPal rekening. Daarvoor moet je ook minimaal 1000 punten gespaard hebben.

Omdat de feestdagen voor de deur staan hebben we een Speciale Aanbieding: je kunt nu al vanaf 500 punten inwisselen en op je PayPal rekening laten storten. Deze eindejaarsactie duurt tot het einde van dit jaar, 2015.

Onze prijstrekking

In de OpinieLand Prijstrekking kun je ieder kwartaal maar liefst €2.000 winnen. Je kunt een lot kopen met punten, 1 lot kost je 10 punten, en dus kun je met minimaal 10 punten al meespelen. Je hebt ook de mogelijkheid in één keer 10 loten te kopen, voor 100 punten.

iTunes tegoed

Je kunt met het meedoen aan vragenlijsten ook iTunes tegoed verdienen. Via de ‘beloningen’ optie kun je op OpinieLand in het tabje iTunes aan cadeaubon aanvragen. Een cadeaubon met een waarde van 10 Euro, kost je 1000 punten. In het overzicht kun je duidelijk zien hoeveel je nog nodig hebt, en of je al de benodigde minimale 1000 punten hebt om een cadeaubon aan te vragen.

Heb je vragen over je beloningen? Stuur dan een bericht naar ons helpdeskteam: helpdesk@opinieland.nl

« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.