« Terug naar Blog

Drie gemakkelijke stappen om je profiel te wijzigen

Wanneer je bij ons meedoet aan online vragenlijsten willen we zorgen dat de vragen die we je voorleggen zo goed mogelijke passen bij jouw situatie. Het is daarom belangrijk dat je bijvoorbeeld je woonplaats goed kunt instellen. Zo kunnen wij nog beter inschatten welke vragenlijsten voor jou relevant zijn. Op die manier kunnen we ook echt zorgen dat we voor iedere ingevulde vragenlijst een beloning geven.

Het wijzigen van je gegevens is gelukkig heel gemakkelijk. Op dezelfde manier kun je ook andere gegevens in je profiel aanpassen, bijvoorbeeld wanneer je een nieuw e-mailadres wilt gebruiken.

Zo pas je je gegevens aan

Wanneer je bij OpinieLand bent ingelogd vind je bovenaan in het scherm de optie “Mijn Account”. Via dit menu kun je al je gegevens aanpassen: klik op “Mijn Profiel” om je gegevens en voorkeuren aan te passen.

Je ziet vervolgens je naam en je adres staan, in een scherm waar je ook je adres verder kunt aanpassen. Klik op “bewerken” om je adres aan te passen; in een pop-up kun je nu je gegevens aanpassen en opslaan.

Ook je e-mailadres kun je via dit menu wijzigen, “verander je e-mailadres” geeft je een pop-up waarin je je e-mail kunt aanpassen. Zo makkelijk gaat het allemaal.


Jouw OpinieLand profiel

In het blokje met gegevens kun je naast je adres en e-mailadres ook je wachtwoord veranderen. Wil je een nieuw wachtwoord instellen, kies dan voor “verander je wachtwoord” en je kunt in een nieuwe pop-up je wachtwoord aanpassen.

Via je “Mijn Profiel” pagina kun je verder ook je voorkeuren voor het krijgen van e-mails van ons aanpassen. In het blokje “Mijn Profiel zie je hoe vaak je uitnodigingen kunt verwachten. Wij sturen je natuurlijk graag nieuwe uitnodigingen voor enquêtes om je de gelegenheid te geven wat extra’s te verdienen door het geven van je mening. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je misschien maar een of twee keer per week van ons wilt horen.

Klik op “bewerken” in het “Mijn profiel” blokje om je voorkeuren aan te passen. Je ziet dan een menutje waarin je de standaardinstelling “dagelijks” kunt aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld voor “twee keer per week” kiezen. Met “profielinstellingen opslaan” zorg je daarna dat wij weten hoe vaak je uitnodigingen voor nieuwe onderzoeken wilt ontvangen.


De voordelen van OpinieLand

Het aanpassen van je gegevens is bij OpinieLand dus heel gemakkelijk. Met de juiste gegevens kunnen we jou de beste vragen voorleggen. Met zeven minivragenlijstjes zorgen we er verder voor dat we jou altijd vragen kunnen sturen die bij je passen. Deze vragenlijstjes vind je onderaan in het blokje “Profiel onderwerpen”, klik op “start” om je gegevens over bijvoorbeeld je werk of je huishouden aan te passen.

Daarna kunnen we je dan nog gerichter uitnodigen. De vragenlijsten die we je toesturen leveren je altijd een beloning op als je ze helemaal hebt ingevuld. Daarnaast doneren we zelf bij elke ingevulde vragenlijst een bedrag aan een goed doel. Met jouw mening direct invloed uitoefenen op beslissingen heeft bij OpinieLand dus alleen maar leuke voordelen. We hopen je graag terug te zien in een van onze onderzoeken.


« Terug naar Blog

Registreer vandaag!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en akkoord bevonden. Ik begrijp dat ik e-mails zal ontvangen over relevante enquĂȘtes en updates van het lidmaatschap als ik gebruik wil maken van de dienst.
Ik geef toestemming voor het verzamelen, gebruiken en delen van mijn profielgegevens ten behoeve van deelname aan marktonderzoek. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.